Cautare

1333 de rezultate pentru "stan clara dragodana" (4.45 secunde)
Au inceput sa injure, sa ma acuze pe mine mai intai si dupa aia la pachet, ca ne vine randul la toti, ca or sa ne bata, or sa ne omoare si or sa ne rupa capetele si picioarele, mie, lui Badea si lui Gadea, lui Firea, lui Stan si dupa aia la toata lumea.
Nelu Gaina controleaza si el 10% din firma, prin Maria Gaina, restul de actiuni fiind impartit intre Laurentiu Gheorghiu, Mihail Francisc Stan, suceveanul Gheorghe Tcaciuc, precum si un alt personaj-cheie Daniel Peia (10%).
Am relansat Dufa in august 2010", spus Liviu Stan, Managing Partner Dufa. Dieter Mefert este unul dintre actionarii companiei Dufa Tec.
De la 21:00 - a fost dezbatuta tema cand si daca romanii isi vor primi tara inapoi, editia speciala moderata de Gabriela Vranceanu Firea si Mihai Gadea continuand pana la ora 24:00, alaturi de invitati precum Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stancu, Carmen Avram, Valentin Stan si noii prezentatori de stiri ai Antenei 3, Mircea Badea si Dana Grecu.
Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Anca Dumitrescu, Teodora Ghenciu, Mircea Ivan, Olivia Paunescu Marius Pancu, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Laura Teodoru, Cosmin Stan, Emma Zeicescu.
Desi in audiovizual mai sunt patru posturi de stiri, interesul manifestat de public este destul de mare, datorita vedetelor Luca Niculescu, Cosmin Preliplceanu, Adriana Muraru, Emma Zeicescu, Cosmin Stan sau Sanda Nicola.
Nu vrem sa speculam, dar se stie ca in ultimul timp - a se vedea atacurile la Mona Pivniceru, Mariana Campeanu, Varujan Vosganian, Crin Antonescu (atacatul de serviciu), Ion Stan s.a.
Este o reusita pe care o datoram lui Titus Munteanu, echipei condusa de d-na Elise Stan si Televiziunii Romane. Prima emisie este cu adevarat unica.
"Despre Jaka Stromajer am discutat cu Marius Stan pentru un transfer la Otelul, dar nu dam de jucator. Acesta e sub contract cu Pandurii, se incapataneaza sa nu gasim o cale amiabila.
Aceasta poate fi cheia victoriei noastre", a declarat Ioan Stan pentru handbalvolei.ro. Singura indisponibilitate in lotul Energiei este Ciprian Sandru, cu entorsa.
- Marius Stan. Unul dintre cei mai buni manageri din Liga 1. Este recunoscut pentru faptul ca evita sa se implice in scandaluri si pentru ca se straduieste sa ofere cele mai bune conditii echipei pe care o conduce.
Dumitru Mosteanu, Sorin Carnu, Alex Mitroi, Alex Tudor, Catalin Stan, Adelin David (CS Visina Noua), Cristi Ciobanu (FC Cisnadie); mijlocasi:
Oficialii CS Turnu Severin i-au anuntat ieri si pe jucatorii Alexandru Stan si Dan Gavrilescu ca nu mai intra in vederile antrenorului Marian Bondrea, dupa ce saptamana trecuta primisera acelasi raspuns alti patru fotbalisti, portarul Mihai Neagoe, fundasul Bozidar Cosic, mijlocasul Daiane Jawad si atacantul Alexandru Marin.
Filip Stan) Germania, campioana mondiala la zi, a fost eliminata, miercuri, inca din faza grupelor de la CM 2018. Nemtii au pierdut ultimul meci din grupa, 0-2 cu Coreea de Sud.
Filip Stan) Campioana Romaniei la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, a invins duminica, pe teren propriu, formatia poloneza Wisla Plock, cu scorul de 24-21 (13-10), in cea de-a cincea partida din Grupa D a Ligii Campionilor.
Stan, Fl. Teixeira Antrenor: Mihai Teja - Stadion: Ion Comsa, Calarasi - Arbitru: Hategan Ovidiu // Asistenti: Sovre Octavian, Sebastian Gheorghe
Castigatorii editiei trecute a concursului au primit cate un exemplar din enciclopedia "Marea carte despre experimente" (Adrian Anastase si Claudia Stan).
Reusitele nu s-a aratat nici la mine foarte repede, sunt artisti precum Inna, O-Zone sau Alexandra Stan, care au cunoscut succesul mult mai repede, dar eu cred ca muncitnd atat de mult pentru ce am acum m-a facut sa apreciez si mai tare ceea ce am reusit sa cladesc.
Castigatorul primei editii de la Vocea Romaniei a fost Stefan Stan, cel care a triumfat anul trecut, intr-o finala in care a concurat cu Iuliana Puschila, Cristi Sanda si Dragos Chircu.
Evenimentul va avea loc joi, 21 februarie 2013, iar alaturi de celebrul prezentator se vor afla amicii sai Matteo, Stefan Stan si membrii trupei Alin Pascal Band, pe care acesta i-a provocat la un duel muzical.
google-analytics.com