Cautare

321 de rezultate pentru "slabu ciprisn iancu" (2.73 secunde)
Presedintele PD-L Dolj, ministrul transporturilor Radu Berceanu, a declarat ieri, la Calafat, ca i-ar putea cere ministrului agriculturii, Ilie Sarbu, demiterea pedelistului Constantin Iancu de la conducerea Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare (ANIF), daca acesta din urma nu-si va da singur demisia, asa cum a promis.
Controversele pe tema numirii pedelistului Constantin Iancu nu s-au incheiat.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Acuzatiile extrem de grave care planeaza asupra fratilor Iancu nu impieteaza cu absolut nimic prosperitatea afacerilor acestora.
Curtea de Apel Bucuresti va judeca marti contestatia depusa de procurori fata de decizia instantei inferioare de anchetare in stare de libertate a omului de afaceri Marian Iancu.
Locuitorii comunei s-au intalnit duminica cu edilul-sef al localitatii, Iancu Boldea, pentru a se lamuri de ce dupa o luna de la finalizarea alegerilor locale nu isi poate lua in primire postul.
Ex-avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, este o persoana extrem de controversata in mediile studentesti. ... In 2006, Gheorghe Iancu a fost cercetat de politie pentru ca a spart cu pumnul parbrizul unei masini care il claxona pentru ca a oprit in drum.
Iancu (70) / Camara (90+3) Hermannstadt: ... Iancu, D. ... Iancu, Oroian, Babic Antrenor: ... Vasile Marinescu si Stelian Slabu Arbitru VAR: Andrei Antonie / Arbitru AVAR:
Presedintele Comisiei de ancheta privind Ministerul Economiei si Comertului (MEC), deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat ieri, dupa audierea reprezentantilor SC Grivco SA si SC Green Energy SRL, ca din datele prezentate reiese ca acestea au incheiat contracte directe cu societatile producatoare avand ca actionar unic statul.
Constantin Iancu a demisionat din Partidul Democrat-Liberal. Biroul de presa al PD-L Dolj a anuntat ieri ca Iancu a renuntat nu doar la functia de secretar executiv al organizatiei, ci si la calitatea sa de membru al acestui partid. ... Vreau sa imi rezolv problemele personale", a declarat Constantin Iancu.
Iancu: Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat pentru Antena 3 ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%. Iancu a precizat ca acest lucru se intampla din cauza taierii subventiilor la energie termica.
Noul viceprimar al localitatii, Crisan Stanciu, va reprezenta comuna pana cand Curtea Constitutionala va solutiona exceptia de neconstitutionalitate formulata de varul primarului ales, Gheorghe Boldea, care incearca sa impiedice numirea lui Iancu Boldea in functie.
Solicitarea presedintelui Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, social-democratul Iulian Iancu, adresata premierului de a face o analiza in domeniul energiei, a starnit reactia liberalilor. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul constantean Andrian Mihei a criticat initiativa social-democratului Iulian Iancu, liberalul apreciind ca:
Imediat dupa ce au iesit din inchisoare, fratii Iancu au inceput negocierile cu ucrainenii de la Alfa Oil pentru vanzarea pachetului de 98% din capitalul social al Rafo. ... De anul viitor, fratii Iancu vor sa treaca la alt tip de afaceri.
Cumparatorul actiunilor RAFO, firma CalderA International, sustine ca Marian Iancu, presedintele Balkan Petroleum, actionarul majoritar de la RAFO, nu mai vrea sa vanda rafinaria.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje. ... Nimeni altul decat asociatul si prietenul lui Marian Iancu, patronul clubului de fotbal Poli Timisoara.
Cinci inaugurari de magazin la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita ridica reteaua PROFI la 531 de unitati. ... Acum functioneaza in format Loco, cate un magazin PROFI si in localitatile Iancu Jianu si Vadastrita, ambele din judetul Olt, Profi. Cel din Iancu Jianu este situat pe str.
google-analytics.com