Cautare

699 de rezultate pentru "scoli" (2.77 secunde)
Ea a spus ca se schimba sefii de politie, directorii de scoli, cei de la Romsilva, totul doar pentru ca PSD sa isi asigure un aparat de partid puternic.
spitale, scoli, drumuri si nu in buzunarele unora sau altora. In Romania mea, politica nu este dominata de ura. In Romania mea, puterea adevarata este a cetateanului obisnuit, a comunitatii.
Si nu a intregii echipe de ministri actuali ai PD-L, ci numai reprezentarea acestui partid prin cateva portofolii, p’ici, pe colo, prin partile esentiale:Blaga la Interne si Alegeri, Boc (care trebuie salvat, cu apartamentul sau cu tot, de la conditia de somer politic) la Invatamant si 4.000 Scoli in reparatie, Berceanu la Asfaltari si, ati ghicit, eterna si fascinanta Elena Udrea - la Ministerul Oriunde, ca se pricepe la toate.
Sute de cazuri inregistrate, spitale intrate in carantina, hoteluri inchise peste noapte, Mircea Badea intre suspecti, scoli inchise, tari vecine care vor sa inchida granitele cu noi, totul este in masura sa alimenteze spaima populatiei.
Sa vezi cum inchidem scoli, cum mor oameni in spitale din cauza ca oameni incapabili (pupatorii tai in fund) fac praf sistemul de educatie si sanatate!
Prin inchiderile de scoli si spitale din mediul rural/mic urban, discrepanta dintre oras si sat va creste, contrar principiilor europene.
Imi voi continua activitatea legata de judetul Mures si de colegiul in care am fost ales senator si am convingerea ca din postura de membru al grupului parlamentar independent voi putea sa duc la capat cu succes proiectele pe care le-am inceput si care se refera, in principal, la aspectele care privesc educatia, in colegiul meu, unde se impune reabilitarea si construirea de scoli, dar si la un program pentru construirea de locuinte in regim de inchiriere, pentru tinerii din judet", a mai spus Grosu.
"Nu poti sa platesti si pensii de lux si sa faci si centuri ocolitoare, si autostrazi si sa ai si spitale performante, si scoli bine dotate.
Un astfel de contract, in valoare de 72,8 de milioane de euro, a fost incheiat pentru reabilitarea sistemului de termoficare a municipiului Iasi.Un alt contract, cu o durata de 29 luni si o valoare totala de 11 milioane euro, a fost incheiat pentru amenajarea zonei de agrement Ciric, din Iasi, si dotarea acesteia cu plaje si piscine, fantani arteziene, teren minigolf, fotbal si tenis, debarcader si telescaun.Reprezentantii Guvernului si cei ai autoritatilor locale au mai semnat si un contract in valoare de 7,79 milioane euro, pentru reabilitarea, modernizarea si dotarea a cinci scoli speciale din judetul Iasi, destinate persoanelor cu dizabilitati.
El a exemplificat prin faptul ca banii europeni alocati pentru programul Fructe in scoli nu stimuleaza productia autohtona, ci importul de fructe.
• Vreau Viata prospera • Romania corecta • Sprijin pentru cei slabi • Strazi, spitale, scoli moderne • Respect pentru cei in varsta Pe verso scrie "Luptam impotriva nedreptatii, mizeriei, coruptiei, abuzurilor, saraciei".
au nevoie de scoli si profesori pentru copiii sau nepotii lor; au nevoie de politisti si gardieni publici care sa le apere linistea si proprietatile;
a dat cu mopul prin scoli, a tricotat in direct la T.V. si chiar s-a dat drept o ascultatoare de radio, mare fana a doamnei Udrea.
Aici sunt mai multe scoli de gandire. Unii sustin ca miscarea a fost facuta ca sa i se dea in cap cu cadavrul lui Ponta, altii afirma ca e o proptea pusa noului si fantomaticului Partid Comunist Roman.
A preferat sa inchida, in loc sa construiasca scoli. Prioritatea domnului ministru a fost sa-si multumeasca protectorii politici. Prioritatea elevilor de la Colegiul Economic "Partenie Cosma" din Oradea este insa cu totul si cu totul alta:
Una dintre prevederile viitorului act normativ interzice cu desavarsire asa-numitele "scoli de apartament", mentionand fara echivoc ca "scoala de conducatori auto nu poate functiona in spatii destinate prin constructie initiala locuirii, situate in blocuri cu mai multe etaje;
Sute de scoli au fost inchise, cadrele didactice sunt umilite si dispretuite, in timp ce guvernantii vor sa bage pe gatul sistemului o reforma rupta de orice realitate.
De asemenea, a fost relaxat regimul instituit in proiectul initial, potrivit caruia membrii de partid nu puteau fi directori de scoli si licee.
Veti desfiinta scoli, spitale, si veti infiinta in locul lor puscarii? Si asa veti rezolva problemele generate de saracie si de disparitia sistemelor de protectie sociala?
"Este clar ca guvernul actual nu guverneaza pentru Romaia si pentru romani, guverneaza numai pentru cei care au ales culoarea portocalie, de parca nu toti romanii au nevoie de apa si canalizare, de incalzire, de scoli si de spitale.
google-analytics.com