Cautare

699 de rezultate pentru "scoli" (2.53 secunde)
Mai ales medicii de la sate, satui, unii pe buna dreptate, sa practice medicina departe de ceea ce au invatat in scoli, incep sa plece.
Destinatiile sunt cele 64 de localitati din judet, adica 400 de miliarde de lei vechi sunt pentru ulite, restul, drumuri comunale, drumuri judetene, vreo 150 de miliarde de lei vechi, alimentari cu apa, reparatii scoli, avem Muzeul de Arte Vizuale cu 40 de miliarde de lei vechi , cofinantare la programe aproximativ 100 de miliarde de lei vechi", a adaugat presedintele CJ.
La randul sau, primarul din 23 August, Mugur Mitrana, a declarat ca pentru urmatorul mandat isi propune realizarea tramei stradale, reabilitarea sistemului de alimentare cu apa - operatiune in derulare, doua gradinite noi si un proiect de reparatii capitale la cele trei biserici, la geamii si scoli.
Tot acesta ne-a precizat ca planurile sale de viitor sunt legate de canalizare, trama stradala - existand in acest sens proiecte depuse pentru accesarea de fonduri structurale; finalizarea proiectului policlinicii, inca trei scoli in comuna, realizarea de parcuri pe o suprafata de 11 hectare.
In momentul de fata, a mai precizat Carjaliu, comuna are un buget de 91 de miliarde, bani care vor fi utilizati pentru infrastructura, scoli, gradinite etc., iar cele 160 de hotarari de consiliu nepuse in practica de fostul primar vor reveni in actualitate.
Datele prezentate de seful Guvernului releva ca ploile torentiale au afectat 5.859 de locuinte, dintre care 1.545 trebuie reconstruite iar celelalte reparate si consolidate, un numar de 71 scoli si 8 biserici, precum si peste 1.200 kilometri de drumuri nationale, judetene si comunale.
Imi doresc asistenta medicala si protectie sociala la superlativ, invatamant de calitate si conditii decente in scoli. Imi doresc ca sportul in judetul Galati sa fie la el acasa, sa cunoastem Galatiul din trecut si sa il cladim pentru viitor".
Vrem sa-i ajutam prin scoli cu predare in limba romana, cu locuri in care sa se intalneasca - construirea unor biserici, spre exemplu, si cu sustinerea unor publicatii romanesti.
Potrivit lui Muraru, institutia pe care o conduce a acordat ajutoare sociale copiilor din scoli si din institutiile sociale ale statului in functie de bugetul alocat.
Ma ingrijoreaza insa cel mai mult, faptul ca nu se mai vorbeste de proiectele importante pe care le-a inceput Romania in perioada 2004-2008, construirea de scoli, de blocuri ANL sau programul national pentru utilizarea energiei alternative", a declarat Lakatos Péter.
Vreau sa avem si de acum incolo tot ce avem acum si, daca vrea Dumnezeu, si mai mult, scoli frumoase pentru copii, drumuri bune“, a spus o femeie de 76 de ani.Înainte de ora pranzului, la toate cele patru sectii de votare, prezenta la vot depasise 50%.
Maria Stavrositu a precizat ca se va intalni si cu directorii de scoli, dar si cu cei din mediul universitar, pentru a cunoaste si care sunt doleantele acestora, pe care ea sa le exprime in Parlamentul Romaniei.
Pe de alta parte, se va initia programe de invatare a limbii tarii-gazda pentru mamele copiilor si se va interzice formarea de scoli-ghetto.
Cand se va schimba guvernul nu vor mai alerga toti din colt in colt sa se roage de unii si de altii sa-i mai pastreze patru ani ci vor sti foarte clar ca isi iau bagajul si pleaca iar in loc vin noii directori care trebuie sa aplice programul noului guvern" a spus Ion Prioteasa Acesta a apreciat si viitorul sistem de alegere a directorilor de scoli la desemnarea carora va conta in proportii egale decizia comitetului de parinti a cadrelor didactice si a primarului.
unul in zona Papusa, unde vor functiona o noua partie si un teleschi, iar cel de-al doilea, langa Pestera Muierilor, unde exista multe trasee de catarare, iar vara - scoli de alpinism.
Organizatorii au vorbit si despre rata de scolarizare, in contextul in care comuna Castelu nu are locuri suficiente in scoli pentru toti elevii.
Spunand ca "despre papadie si salata copiii pot citi si pe Google", seful statului s-a aratat ingrijorat ca nu mai exista scoli care sa pregateasca mecanici si tinichigii auto, meserii care ar avea un deficit de forta de munca in Romania.
"Zip este firma care asigura paza obiectivelor care apartin de Primaria municipiului Mangalia, plus asigura protectia in scoli". Atunci, ne intrebam, la ce mai foloseste Politia Comunitara?
De asemenea, pentru perioadele cu cod rosu, autoritatile locale pot organiza puncte de prim ajutor, care se vor amplasa numai in spatii publice climatizate (scoli, gradinite, supermaketuri, farmacii, alte institutii publice), localizate in zone cu circulatie intensa, vizibil semnalizate.
Urmatoarea oprire este la scoli. Mergem intai in satul Calina - sa intalnim totusi si cativa belgieni. Apoi vizitam scoala din Prundeni.
google-analytics.com