Udrea afirma ca PSD ramane in Guvern doar pentru acces la resurse. "Daca am avea de ales, am guverna singuri", zice Udrea. Vineri, televiziunile au prezentat atacuri virulente ale Elenei Udrea la adresa lui Mircea Geoana si a partidului pe care il conduce acesta. Ministrul Turismului i-a criticat pe social-democrati pentru ca, in opinia sa, folosesc metode mafiote pentru a-l sustine pe Geoana. Elena Udrea crede ca Mircea Geoana a platit degeaba 13 milioane de dolari specialistilor americani, care il ajuta in campania electorala pentru prezidentiale. Nu are nicio sansa in fata lui Traian Basescu, sustine Udrea.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri ca in Parlament s-a creat o alianta PSD-PNL care are drept scop inlaturarea PD-L de la guvernare. Totodata, Udrea a spus ca PSD doreste sa controleze Ministerul de Interne pentru a putea organiza alegerile prezidentiale.
"In Parlament avem o alta majoritate, PSD+PNL. De fapt este o continuare a situatiei de dinainte de alegerile din toamna trecuta in care alianta PSD+PNL exista, sigur ipotetic in ipostaza cu PNL la putere, acum avem alianta PSD+PNL cu PSD la putere", a declarat Elena Udrea.
Udrea a tinut sa precizeze ca principalul scop al PSD in acest moment este sa acapareze institutiile importante dintr-o comunitate. Ea a spus ca se schimba sefii de politie, directorii de scoli, cei de la Romsilva, totul doar pentru ca PSD sa isi asigure un aparat de partid puternic.
Udrea a declarat ca grija PSD pentru Ministerul de Interne are un scop electoral, pentru ca acest minister va organiza alegerile. "Grija aceasta pe care si-a manifestat-o PSD, cum ca am intentiona sa schimbam conducerea Ministerului de Interne pentru a putea fura alegerile, cumva vine din faptul ca ei asta fac, de asta conduce PSD Ministerul de Interne, ca sa incerce sa fure alegerile?", a mai afirmat Udrea.
Ea sustine ca PSD nu mai actioneaza in acest moment pentru interesele Romaniei, ei stau la guvernare doar pentru a putea sa controlezeze alegerile prezidentiale. Udrea a tinut sa precizeze ca PSD a uitat care este scopul acestei aliante si nu ii mai intereseaza iesirea Romaniei din criza. "PSD, prefacandu-se preocupat de Romania ramane in Guvern, desi se comporta de luni de zile ca un partid de opozitie. Mircea Geoana si-a inceput campania pentru prezidentiale inca din a doua zi dupa formarea acestei coalitii", a mai afirmat Udrea.
Va imaginati viata lui Cocos cu o astfel de nevasta?