Cautare

957 de rezultate pentru "scandal" (3.34 secunde)
Nu i-am auzit niciodata pe oamenii de afaceri cinstiti sa faca scandal. ... Cei de la putere se supara ca-i controlam, iar cei din opozitie fac scandal ca-i hartuim.
In Romania, RIU Hotels and Resorts si-a "luat-o" de trei ori pana acum, de fiecare data cu scandal, in buna traditie a balacarelilor mioritice.
Dorela Dumitrescu din Caracal a aparut prin presa intr-un scandal privind renovarea Sectiei de urologie a Spitalului Judetean din Craiova.
Finalmente, romanii, scarbiti, vor arunca la gunoi intregul scandal al acoperitilor din politica ori presa si se vor orienta, probabil, spre alte teme.
Discovery a lansat un site de protest impotriva RCS&RDS Operatorul telecom RCS&RDS se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce a decis sa scoata Discovery din grila de programe.
Din pacate, fostii membrii ai celebrului grup au tinut-o doar din scandal in scandal in ultima vreme, acest proces fiind punctul culminant.
Daca n-ar fi iesit scandal, sa stiti ca puteau s-apara mult prea multe. ... Cartea a aparut, apoi a iesit un mare scandal, pentru ca Eugen Barbu a publicat un intreg serial in "Saptamana", in care scria ca sunt anticomunist si legionar.
Luju.ro sesizeaza DNA: Voturile se aranjeaza in CSM Un nou scandal pare a se prefigura in Consiliul Superior al Magistraturii.
Chiar daca contractul fiicei presedintelui a fost facut public, au ramas o multime de semne de intrebare pe acest scandal public, care trebuie verificate. ... Tot legat de numele Ioanei Basescu, dupa scandalul Nana, se intrevede un nou scandal public:
La sfarsitul anului trecut, inainte de sarbatori, a izbucnit un scandal de care cu siguranta a auzit aproape toata lumea - acela al invatatoarei bucurestene care a cerut bani si cadouri mai consistente parintilor.
Anticipandu-se voluntarismul si imprevizbilitatea miscarilor lui Basescu, pentru a se reduce riscul unui nou si mai mare scandal ,,marca Basescu", regia speciala din culise a incercat sa corecteze ,,accidentul" si a iesit ceea ce vedem:
Este un nou scandal de proportii. De unde pana unde s-a ajuns in situatia in care Gigi Becali sa sponsorizeze, indirect, pentru beneficii de imagine, sefii unor institutii atat de importante, cum sunt DNA si SRI?
Spre exemplu, printre primii care au reactionat la scandal a fost Traian Basescu, cel care a scris pe Facebook:
Trucul consta in ceea ce s-ar putea numi stirnirea unui scandal pentru a acoperi, cu galagia propusa, faptul ca el a intins mina si ti-a luat friptura din fata.
In realitate, exagerarea oficiala a acestui asa-zis scandal avea ca scop deturnarea atentiei publice de la alt scandal in care erau implicati activisti de partid de rang inalt.
In realitate, exagerarea oficiala a acestui asa-zis scandal avea ca scop deturnarea atentiei publice de la alt scandal in care erau implicati activisti de partid de rang inalt.
A fost scandal pe calendarul proiectului de lege privind obligativitatea certificatului digital la locul de munca. George Simion a intrat peste discutia informala a Comisiei de Sanatate.
Scandal ca la usa cortului inaintea unui celebru proces de coruptie, in fata Curtii de Apel Bucuresti, in aceasta dimineata.
Scandal la un centru de vaccinare din Constanta. Oamenii au stat la coada pentru tichetele de masa pe care le primesc dupa ce au facut schema completa de vaccinare.
Este scandal in Senat. Diana Sosoaca refuza sa poarte masca de protectie. Politia a fost chemata sa intervina.
google-analytics.com