Cautare

957 de rezultate pentru "scandal" (3.32 secunde)
In acest moment, nu stim decizia BPN reunit azi, care trebuie sa analizeze cazul Geoana, dar e suficienta reactia lui Iliescu dinaintea sedintei pentru a anticipa un scandal de proportii.
Si indiferent daca acest scandal se va declansa sau nu, probabil ca si la Bucuresti primarul in functie nu va mai fi primar sau nu va mai candida la urmatoarele alegeri. ... "Exemplul de la Cluj poate fi urmat de un scandal mai mare, asemanator, la Bucuresti", a declarat Gusa.
Scandal in Coalitie! UDMR a anuntat ca nu accepta varianta PDL privind Parlamentul unicameral Un nou scandal pe tema sistemului electoral incinge coalitia.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Castigator din scandal ar putea fi si un eventual candidat independent, in spatele caruia sa se ralieze brusc forte politice si afaceristice de prim rang, din acest punct de vedere nefiind exclusa retragerea lui Prigoana de catre PDL, la un moment dat.
Gandul.info : Scandal in Camera Deputatilor.
Scandal in sedinta PDL: ... Sedinta cu scandal la grupul PDL de la Senat. Potrivit unor surse parlamentare, senatorii Petru Filip si Marian Rasaliu parasesc PDL si trec la PNL.
De aceea ati ales sa declansati un scandal public, pentru a determina demiterea lui Andrei Marga din fruntea Ministerului Afacerilor Externe?" Sunteti obligat sa prezentati public o pozitie.
Dintr-un scandal, s-ar da in alt scandal, iar precedentul procesului cistigat de Patriciu taie cheful de asemenea aventuri. In al doilea rind, inregistrarea a fost facuta mai mult ca sigur ilegal, neexistind nicio ordonanta a unei instante, care sa permita efectuarea de inregistrari ambientale in caz.
Dupa alegerile de duminica ar putea iesi oarece scandal in USL, pentru ca liberalii il suspecteaza puternic pe Rus de blat cu baietii de la PDL, scopul fiind asigurarea unui nou fotoliu de primar lui Emil Boc, in dauna lui Marius Nicoara.
Tocmai faptul ca avem de-a face cu un traseu destul de intortocheat, pana la aflarea adevarului, ma pune in situatia de a analiza noul si rasunatorul scandal de la Bucuresti, dintr-o anumita perspectiva.
Campania a debutat practic odata cu suspendarea d-lui Basescu cu asa-numitul "scandal al procurorilor". ... Al treilea scandal, in plina desfasurare, este cel al prostituatelor de lux.
Un scandal similar a avut loc in ianuarie 2006, atunci cind, reamintim, Vadim Tudor a declarat public ca Becali i-a oferit un milion de dolari pentru a accepta o alianta PRM-PNG care sa bage partidul latifundiarului in parlament, oferta refuzata de Tribun.
Si-a ales o strategie de scandal si minciuna. Intr-o logica electorala banala, eu as vrea sa-l vad zilnic pe Traian Basescu la televizor.
Si este nevoie, dupa foarte mult scandal, dupa enorm de mult scandal, de o stabilitate politica si de o majoritate larga pentru 2013 si pentru 2014.
Numai ca presa musca baseala, samanta de scandal, fiindca asta-i nivelul mass media din Romania. In loc sa se dezbata mari proiecte, televiziunile continua tigania pe tema cazarii parlamentarilor si a imunitatii lor, pe care o inventeaza impreuna cu basistii ca sa aiba scandal de macinat, mahala de prestat.
Astea sunt motivele pentru care dinspre baraca USL e mereu zarva de scandal. Nu comentariile celor care trec prin fata baracii, nici reclamatiile vecinilor din mahala.
Ele vor scandal, reactii, comentarii, conflict pentru a-si creste audientele. ... Il criticam pe Traian Basescu pentru ca a generat o politica a eternului scandal, dar ne place scandalul si nu putem trai fara el.
Vinovatul pentru tot acest scandal este fostul secretar general interimar al ministerului, Scurtu Floare, care a fost si demisa din aceasta cauza. ... Documentul, care a reprezentat, de altfel, samanta de scandal, nu are si parafa ministrului Seres.
Nu a trecut mult si a urmat un nou scandal. ... Practic, din tot acest scandal, singurul cap care a cazut a fost acela al lui Vasile Salapa, care va ramane doar presedinte al Consiliului de Administratie.
google-analytics.com