Cautare

957 de rezultate pentru "scandal" (8.57 secunde)
Este scandal dupa ce scene erotice filmate la Observatorul Astronomic din Capitala au aparut in spatiul public. Scenele au fost filmate in cupola Observatorului, cu acordul conducerii.
Pana acum, au primit aviz toti ministrii Guvernului Ciuca. AUR nu a ratat sansa sa faca scandal nici la audieri.
Actorul si scriitoul George Burcea e in centrul unui scandal de incitare la violenta impotriva femeilor. Editura Hyperliteratura a retras din vanzare cartea lui Burcea, ,,Scrisoare catre Ceausescu" in urma scandalului generat de autor.
O tara frumoasa, cautata de turisti si laudata de ecologisti, este in mijlocul unui scandal international privind torturarea animalelor. Islanda este una dintre cele trei tari din lume care permite functionarea fermelor de sange.
"Eu am facut scandal patru ani si tot CFR a castigat de fiecare data campionatul cu greseli de arbitraj in favoarea lor", a spus Stoica.
Autoritatile de la frontiera Australiei investigheaza daca Novak Djokovic a declarat in mod incorect in declaratia pe propria raspundere privind Covid ca nu calatorise si ca nu va face acest lucru timp de doua saptamani inaintea zborului sau catre statul de la antipozi, aceasta dupa ce a fost implicat deja intr-un scandal privind viza si derogarea sa medicala de la a se vaccina anti-Covid, scrie The Guardian.
Dezvaluirea a dus la un urias scandal in care Constantinescu si oamenii lui s-au vazut tiriti. ... Un mare scandal politic.
Dezvaluirea a dus la un urias scandal in care Constantinescu si oamenii lui s-au vazut tiriti. ... Un mare scandal politic.
Si cand va afla Traian Basescu intamplarile cu cantec, scandal si iz de furaciune la vot, petrecute la alegerile PD Mangalia… este mai mult ca sigur ca-i va transmite lui Emil Boc (acest presedinte inca legat de „Tata mare” printr-un invizibil, dar existent, cordon ombilical) sa vada care e treaba si sa purceada la sanctionari.
Este scandal la centrele de testare infiintate in Bucuresti si Ilfov. Oamenii nu stiu ce trebuie sa faca pentru a ajunge la aceste centre si se cearta cu medicii, cand afla ca mai intai trebuie sa sune la DSP.
Domnul premier e in nucleul unui scandal politic urias. Un scandal care, in alte tari ale lumii, mai intrate in UE decit Romania, ar duce automat la demisia de onoare.
In plin circ al telefoanelor premierului, saptamina trecuta, a izbucnit un nou scandal, de data aceasta international, cel al inchisorilor CIA.
presedinte Traian Basescu spune ca, intr-adevar, dl.Tariceanu l-a anuntat telefonic ca l-a sunat pe procurorul general, dar ca nu a considerat necesar sa informeze opinia publica, ca „sa evite un scandal politic“. Am trait sa vedem si minunea ca Traian Basescu doreste sa evite un scandal politic.
Scandal intre medicii de familie si ministrul Sanatatii pe tema adeverintelor si concediilor medicale pentru covid. Medicii acuza birocratia extrem de mare si sustin ca oamenii sunt plimbati degeaba intre mai multe institutii pentru a obtine adeverintele cerute de angajatori atunci cand ies din izolare.
Pai ce altceva ar fi atras cel mai tare si mai tare atentia presei decat un scandal? ... Ne-am mai destinde si noi, astilaltii, sa vedem pe langa circ, scandal si studii de vizibilitate, urari de bine.
Un nou scandal in care este implicat liderul AUR, George Simion, a avut loc in sedinta Comisiei de regulament din Camera Deputatilor.
Scandal in Parlament. Protagonistii au fost George Simion si Diana Sosoaca. Cea din urma a fost nemultumita ca nu i s-a dat cuvantul, dar si pentru ca i s-a spus sa poarte masca de protectie.
Scandal la ridicarea alocatiilor de la un oficiu postal din Bihor. Functionarii au dat cu spray lacrimogen
Va fi probabil, dar ca urmare a unui scandal de presa. ... Nastase este acum in mijlocul unui asemenea scandal generat de propria sa declaratie de avere.
In fiecare seara cand deschid televizorul pentru a afla ce perspective avem sa scapam de gerul siberian care s-a abatut peste noi, nimeresc peste un nou scandal.
google-analytics.com