Cautare

957 de rezultate pentru "scandal" (2.80 secunde)
Sa vina sa dea cu parul in toti nebunii care fac scandal in tara asta pe care el, cu gratie, o conduce...
Clotilde Armand provoaca inca un scandal urias in Sectorul 1. Aceasta a anuntat ca da pe mana justitiei fiecare consilier local care nu i-a votat bugetul si, in plus, a cerut dizolvarea intregului consiliu.
Mare scandal, mare, cand cu accidentul lui Teo Peter, cand americanul a fost facut basma curata de oamenii ambasadei, putandu-se sustrage de la suflatul in fiola, de la ancheta, de la tot.
Momentele cele mai bune de spune ceva nu sunt insa neaparat cele de scandal. ... Acum insa e prea mult scandal ca sa arunce pe piata informatiile care l-ar face terci pe "Felix"...
Toate acestea sint lucruri despre care in urma cu doi ani se vorbea pe la colturi, acum presa este plina de subiecte de scandal.
Spectacol cu scandal la Filarmonica din Timisoara, dupa ce s-au pus in vanzare bilete la un concert, unde cap de afis era manelistul Jador.
Scandal in conducerea Politiei Judetene Galati. Seful serviciului de investigatii criminale si adjunctul inspectorului-sef au fost suspendati din functii si plasati sub control judiciar.
Un nou scandal zguduie coalitia de guvernare dupa ce presedintele Senatului, Florin Citu, a declarat ca nu are cum sa stea la masa cu liderii PSD iar aceasta coalitie este una nenaturala.
Scandal monstru la Curtea Constitutionala dupa deliberarile privind pensiile speciale ale parlamentarilor. Majoritatea judecatorilor a decis sa voteze impotriva legii care a eliminat aceste pensii si astfel sa le repuna in plata.
A fost scandal ca la usa cortului in Parlamentul Romaniei, acolo unde deputatii si-au aruncat vorbe si s-au acuzat ca sunt "cozile de topor ale rusilor".
Scandal la vizita presedintelui Ungariei in Romania, acuzatii la nivel inalt
Cu adevarat jucator, este implicat pana in gat in politica, face si desface, genereaza scandal, pune bombe, arunca in aer. ... Pana la urma, din scandal va pierde toata lumea.
Din actiunile celor doua partide nu se mai intelege decit ca Romania este guvernata din scandal in scandal, fapt ce i-a scirbit pe foarte multi romani.
Ma simt intoxicata de atata politica si de atata scandal. ... Probabil ca si asta o fi, dar cred ca, in adancul lor, asta le era "samanta" (de scandal) inca din 2004.
Scandal in Parlament la numirea lui Iulian Iancu in conducerea ANRE. Fostul deputat PSD este acuzat in continuare ca este omul GazProm si ca a blocat legea offshore timp de 3 ani in Parlament.
Mereu in alerta, mereu pus pe harta si pe scandal, de parca ar avea ceva de impartit cu fiecare dintre noi, omul din fruntea tarii a imprimat un ritm alert acestor timpuri.
Un TikTok cu peste 800.000 de redari a starnit un scandal de rasism in Paris. "Ne-a privit de sus in jos si a spus:
Scandal cu vorbe grele intre doi lideri politici - fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, si actualul ministru al Sanatatii Alexandru Rafila.
Usor-usor galatenii au inceput sa guste mai putin subiectele de scandal. ... Ziarul s-a aplecat mai mult asupra aspectelor sociale (evitind totusi sa "se inece" in marea de scandal care ne inconjoara) si asupra celor economice, devenind un ziar "Desprins din viata ta".
Bag seama ca nici sistemul de invatamint nu a scapat de microbul acestor vremuri - un nou scandal a izbucnit, iar imaginea profesorului catre care in trecut nu indrazneai sa ridici nici macar privirea este facuta praf si de imaginile postate pe site-uri.
google-analytics.com