Cautare

1032 de rezultate pentru "sc kota srl dorohoi" (2.76 secunde)
Aproximativ aceeasi este situatia si in privinta programelor de dezvoltare a resurselor umane, pentru care in 2005, Primaria Dorohoi, Camera de Comert, Grupul Scolar "Gheorghe Asachi " si alte institutii au primit finantari de 356.290 euro.
Un galatean care a talharit un valutist din Dorohoi a fost incarcerat dupa mai bine de 11 ani de la comiterea faptei.
Tanarul de 25 de ani, din satul Saucenita, comuna Vaculesti, care a incercat sa mituiasca la mijlocul lunii februarie un agent de Politie Rutiera din Dorohoi, a fost condamnat de magistratii Tribunalului Botosani la sase luni de inchisoare cu suspendare.
Luptatorii Detasamentului de Politie pentru Interventii Rapide Suceava coordonati de comisarul Ioan Zavate, seful Politiei Siret, au descins ieri dimineata la o locuinta din Dorohoi.
Zeci de pietoni si biciclisti au fost sanctionati ieri de politisti, in timpul unei actiuni de proportii organizate in Dorohoi. ... A ramas sub supraveghere medicala", a subliniat Valerian Andries, managerul Spitalului Dorohoi.
In sesizarea penala facuta impotriva celor doi de Garda Financiara, in urma cu aproape trei ani, se precizeaza ca Portelanul SA Dorohoi, cumparata in 1999 de omul de afaceri Catalin Chelu, a achizitionat mai multe bunuri (suruburi, piese auto, discuri abrazive, etc) cu preturi de pana la 50 de ori mai mari decat cele de pe piata, de la alte firme detinute de el si Gabriel Constantinescu.
USD) catre un SRL bucurestean avand-o ca actionara pe o obscura companie din orasul american Trenton (New Jersey).
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Sumele proveneau din TVA-ul aferent vinzarii propriei case intre doua SRL-uri. in ingineria lor financiara, sotii Maior au folosit societatile Serv Com SRL si M Lia SRL, la care sint asociati.
Daca primarul nu face vreo scamatorie in urmatoarele trei saptamani, SC Salubritate SRL, firma de salubritate a Consiliului Local Craiova, nu va mai putea curata strazile de mizerie si zapada. ... externalizarea Salubritatii, prin transformarea sa in SRL, cu unic actionar consiliul local.
Societatile detinute de acestia, SANSCRIS SRL, ALEXANDER SRL si SFINX TRADING, toate din Brasov, au virat in contul PSD Gorj 500 de milioane de lei.
Cu sanse reale de castigare a licitatiei organizate in luna august au intrat doua asocieri de firme, anume, pe de o parte, Proiect Bucuresti SA, Ecoterra SRL, Metroul SA, Western Outdoor SRL, Alpha Studio, pe de alta parte, Iptana SA, asociata cu WSP Group SRL.
"Procurorii anticoruptie au constatat ca, in perioada august - decembrie 2004, Comisia de licitatie numita de Ion Dumitru, cu sustinerea si implicarea acestuia, a atribuit opt contracte de achizitie publica in valoare totala de 116 miliarde de lei vechi unui numar de patru firme controlate de omul de afaceri Alfred Florea (SC Alca Hunting Com SRL, SC Romarmy SRL, SC Express Trading SRL, SC Romtextil Com SRL) in conditiile in care respectivele firme achizitionasera bunurile care faceau obiectul contractului cu numai 16 miliarde de lei vechi", se arata in comunicat.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Asa au fost votate trei proiecte prin care mai multe imobile ale Societatii Comerciale Domeniul Public si Privat Judetean Constanta SRL au fost trecute in administrarea unor autoritati locale.
Regia de Apa Craiova a efectuat lucrari de miliarde la reteaua de alimentare din santierul centrului Baniei, insa contravaloarea lor va fi platita de primarie catre UTI International si SCT Bucuresti, care, la randul lor, au contractat executia firmei Lefman SRL Craiova, aflata in procedura de faliment la 30 iunie 2006.
detine 80% din firma AVI SRL sub forma de parti sociale in valoare de 400.000 de lei.
Purtatorul de cuvant al PNL Gorj, Ion Raut, un simpatizant al taberei Morega, s-a exprimat in mod plastic si a spus ca in partid functioneaza societatea "Dezbinarea SRL", care este condusa de adversarii actualului lider al partidului. ... "La PNL Gorj functioneaza Dezbinarea SRL.
Trei ingineri si un economist Dupa ce in urma cu un an CNH a decis sa investeasca intr-un echipament informatic de aproape 20 de miliarde de lei vechi, un calculator fiind achizitionat cu 50 de milioane de lei vechi, administratia a atribuit firmei Gimar Microtech SRL Petrosani serviciul de intretinere si reparatii calculatoare.
Printre cele mai grave cazuri constatate se numara cel al societatii LORY CHIPYYNG COM SRL din satul Viile, care a comercializat piei de bovine, utilaje si servicii de peste 1 milion de lei noi, fara a inregistra in evidentele contabile aceste tranzactii comerciale.
google-analytics.com