Cautare

1032 de rezultate pentru "sc kota srl dorohoi" (2.69 secunde)
Sprijinul politic de care se bucura Liviu Scarlat in cadrul partidului nu poate sa schimbe datele problemei in cazul vanzarilor de active care apartineau SC Mangalia SA, chiar daca acestia incearca sa-i probeze nevinovatia.
Tucon SRL, Tudor '92 SRL, Agrirom SRL. ... In prezent este asociat majoritar la firma Zet Media SRL. Este un bun crestin si a sustinut direct activitatea Bisericii Ortodoxe Romane in calitatea de membru al Adunarii Nationale a BOR, calitate pe care a detinut-o in legislaturile 2001-2004 si 2005-2008.
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
Anchetatorii au surprins in actul de acuzare modalitatea prin care Aurel Bojenoiu, consilier local la acea vreme, a reusit sa faca rost, fara licitatia prevazuta de lege, de un teren apartinand municipalitatii, pentru firma SC TICSIM SRL, ai carei asociati sunt fiica si ginerele lui - sotii Elena Cristina si Stefan Razvan Tica.
Arhiepiscopia Tomisului (ar fi de-a dreptul palpitant de aflat in ce constau relatiile tomitano-cehe ale Arhiepiscopiei), SC Geserom International SRL, SC Olti Mex SRL si SC Print Roll Company SRL. ... Si in cazul SC Olti Mex SRl avem de-a face cu o persoana destul de cunoscuta.
Singura firma eliminata din cursa de comisie, din cauza lipsei decumentelor de eligibilitate, a fost SC COMCM S. ... Asta poate si pentru ca, intre timp, SC COMCM S.
2009, cu SRL-ul constantean Sorla. ... 091,2 lei, de la Corex SRL Odorheiu Secuiesc si Mantra SRL Scornicesti, prin contractele parafate pe 26.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, afirma ca siturile arheologice de pe traseul autostrazilor sunt motive de muls bani pentru o serie de SRL-uri, iar unii angajati ai Ministerului Culturii sustin aceste activitati.
Dupa ce Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) a respins cererea depusa de societatea Tehnologica SRL referitoare la eliminarea sa din cadrul licitatiei organizate de Primaria Medgidia pentru furnizarea bitumului necesar asfaltarii municipiului, Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta si-a incercat din nou norocul.
La randul sau, si Uniunea Europeana a Artizanatului si çntreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME) a acordat distinctii, de data aceasta premiante fiind firmele Nitech SRL, Grupul Feroviar Roman, European Drinks SA, Delphi Packard Romania SA si Mineral Quantum SRL.
Regionala CFR Galati inregistreaza de fapt datorii catre o firma, SC Dimofte SRL Galati, pentru mai multe prestari de servicii, a caror valoare este estimata la 5.077.097.506 lei.
Potrivit CNA, detinatoarea licentei audiovizuale pentru postul Sport FM este societatea Sport FM Radio SRL, care ii are ca actionari pe Silviu Prigoana cu 80% din actiuni si Iva Sport Regent SRL, cu 20% din actiuni.
SC Toplacer SA, din comuna Topraisar, are la AVAS datorii de peste un milion de dolari, pentru exactitate 31.119.090.500 lei vechi.
SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. ... SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Mergand insa pe prezumtia de nevinovatie acordata firmelor de turism (prezumtie pe care o extindem pana la urma asupra tuturor firmelor, pana la finalizarea dosarului), putem presupune ca SC Perla Majestic SA, SC Sabin Tour SRL (sora mai mica a Perlei Majestic, aflata si ea in haremul de firme a lui Mohammad Murad) si SC Complex Vega SA au trecut testul penal, fara a le exonera de vinovatia pe care le-o poate pune in carca raportul Ministerului Mediului.
Aceeasi sanctiune, in cuantum de 10.000 de lei, a fost primita de administratorul societatii "Bambet SRL", din localitatea Bucesti, care nu a realizat masurile stabilite de comisarii de mediu cu ocazia controlului efectuat anterior.
In judetul Bihor au fost verificate SC Petro Oil Crisana SRL, SC Partimpex SRL Madaras, SC Ronedania Baron Park SRL Alesd, SC Hotel Strand SA Marghita si SC Adoarian-is Trans SRL, la care s-a constatat lipsa afisarii listei orientative cuprin-zand serviciile suplimentare.
Din numarul total al acestora 59 sint persoane fizice autorizate, 179 SRL, cu un capital total ce reprezinta 305.650 de lei, si doua SA, cu un capital total de 818.189 de lei. ... In domeniul agricol vor activa 4 noi SRL, 3 PF si AF.
Imbatati de mirosul florilor, comisarii au trecut apoi la afacerile cu cereale, descoperind o noua firma fantoma, in urma verificarilor efectuate la SC Great Ascom SRL.
SC La Fourmi SA, SC Hipermarket Auchan SRL, SC Kaufland Romania SCS, SC Billa Romania SRL, SC Real SRL, SC Angst Ro SA si SC Metro Cash&Carry Romania SRL.
google-analytics.com