Cautare

1032 de rezultate pentru "sc kota srl dorohoi" (2.69 secunde)
Patronul "Euroest Operation" SRL s-a prezentat, ieri, la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta, la invitatia conducerii acestei institutii de a prezenta cateva lamuriri legate de reclamatiile facute de 25 de persoane, care sustineau ca au fost "gonite" de pe santier.
La fata locului, echipa de control de la ITM a depistat mai multi angajati de la societatea "Quadro Industries" SRL, care lucrau fara echipament de lucru: ... Spre exemplu, patronul societatii "Quadro Industries" SRL, Marian Diaconescu, si-a permis sa ma injure la telefon.
Lazarov detinea sase societati in Romania - Prime Time World Broadcast SA, Prime Time World Bucuresti SRL, Dream Production SRL, La Dolce Vita Productions Grup SRL, Sagitarius Communications SA si Super Mobil SRL.
CNA a analizat in sedinta de marti solicitarea SC Sport Channel SRL de acordare a unei licente audiovizuale prin satelit pentru televiziunea Vox News.
Potrivit procurorilor anticoruptie, avocatii firmei BEST Recuperare Creante SRL, recuperatorul SNLO, au beneficiat de onorarii fabuloase in raport cu munca prestata, o simpla instiintare fiind platita cu 480.000 de lei.
Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%, potrivit site-ului CNA.
Tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, care are o lungime de 42,5 km, este proiectat si executat de catre firmele Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL si SC Com-Axa SRL.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a transmis luni, 18 Aprilie 2011, Asocierii dintre firmele SC SPEDITION UMB SRL, SC PA&CO INTERNATIONAL SRL, SC EUROCONSTRUCT TRADING 98 SRL, SC TEHNOSTRADE SRL o notificare de reziliere a Contractului de Proiectare si Executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov.
Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda.
Astfel, pe 1 august Primaria Capitalei a atribuit contractul pentru proiectarea si executia pasajul subteran rutier de la Piata Charles de Gaulles asocierii SC Romstrade SRL - SC Metroul SA Valoarea finala a investitiei a ajuns la 178 milioane lei (42,2 milioane euro).
Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China. ... Firma Anticariat Online SRL a fost infiintata in 2001 si a fost prima librarie virtuala din tara, la data respectiva.
Continental Leasing IFN SA, Fondul Local de Garantare Craiova, Filiala a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri din Romania, Gecorom SA, Grosbi Impex SRL, Helco Leasing IFN SA, MAT SA Craiova, Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si a Fondului Locativ RA Craiova, Reistem Grup SRL, Roquette Romania SA Calafat, Serpico SRL, Sud Oil SRL.
Pe lista participantilor se afla firme binecunoscute pe plan local, cum ar fi Mat SA, Ruris Impex SRL, Semtest SA, Pan Group SA, Olas Prod SRL, dar si firme aflate la prima participare, cum ar fi Dinca Valeriu PFA, Beauty Evolution SRL Bucuresti sau Kriya Good Food SRL.
In 2007, terenul si cladirile au fost vandute catre Long Bridge Crai SRL Bucuresti, o firma detinuta de investitori israelieni. Texind SA este patronata de Redexim SRL (60,8%), omul de afaceri Doru Stanescu (32,9%) si alti actionari persoane fizice (6,24%).
Bontempi Michele SRL participa in cadrul acestui eveniment de amploare de la Palatul Parlamentului, cu echipamente pentru protectia muncii in santier: ... Iata echipamentul pentru protectia picioarelor pe care il puteti gasi la standul firmei Bontempi Michele SRL in cadrul acestei expozitii Expo Apa:
Web Connect SRL, partenerul tau in promovarea pe Facebook Web Connect SRL a lansat in aceasta primavara aplicatia Stylish Devil, un stilist online ce ofera consultanta de imagine gratuita tuturor femeilor din Romania, aplicatie ce poate fi gasita pe contul de Facebook al site-ului de fashion StyleAndTheCity.ro.
Una dintre ele este specializata in activitati suport pentru interpretare artistica " spectacole (Agentia de vise SRL), cealalta, in activitati de creatie artistica (Firma lu` Tudor SRL).
"Noua firma condusa de Andor Toth Mihaly, Telemedia Consult SRL, a creat www.platiprinsms.ro, o noua escrocherie de tip Caritas. ... Pe rolul Tribunalului Bucuresti se afla un proces prin care societatea Rom Team Programmins SRL a cerut deschiderea procedurii de insolventa a SC Telemedia Consult SRL.
Astfel, in toamna anului 2003, la comanda lui Ciocan, Moldovan l-a arestat pe omul de afaceri Dumitru Pop, patronul SC Cabrio SRL Satu Mare, pentru un trafic de influenta care nu prea sta in picioare, dovada ca Pop a fost pus ulterior in libertate de instanta de judecata.
Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune. ... 293006/2006, SC Ferma Mixta SRL Dorobantu il acuza pe Nicolae Marghiol de inselaciune potrivit art.
google-analytics.com