Cautare

1032 de rezultate pentru "sc kota srl dorohoi" (2.97 secunde)
Pornind de la actele unei societati din Constanta, comisarii au ajuns la principalul sau furnizor de cereale, SC Green Explorer SRL Lumina, amplasata pe strada Luceafarului nr.64, potrivit datelor declarate.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Masterplanul de amenajare a teritoriului din zona Aeroportului Craiova va fi realizat de firma HALCROW ROMÂNIA SRL, filiala a unei cunoscute companii britanice cu realizari arhitecturale remarcabile pe plan international, de la cladiri administrative, la spitale, hoteluri si stadioane.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
Semnarea contractului intre Consiliul Judetean Dolj si firma HALCROW ROMÂNIA SRL, castigatoarea licitatiei pentru realizarea masterplanului de amenajare a zonei Aeroportului Craiova, s-a amanat, dupa ce una dintre firmele care au depus oferte a facut contestatie.
Poate cea mai cunoscuta societate din Banie, Avioane Craiova SA, a avut dosar de insolventa pentru o datorie de 60.000 de lei catre Aerochem SRL Bucuresti, dar societatea a achitat datoria inainte de primul termen de judecata.
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca :
Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL.
Protest al redactorilor de la Jurnalul National Am ales aceasta forma de protest anonim, din pricina clauzelor contractuale impuse de conducerea Intact Publishing SRL, care interzic orice forma de protest, orice divulgare a clauzelor contractuale si orice informatie data publicitatii, care ar putea aduce atingere intereselor societatii.
• La Dorohoi, am ajuns la un grup de oameni, unde incep tipetele unei doamne care reprosa ca primul pe care l-am vizitat era un PDL-ist. ... Daca am un semn de intrebare am, la Dorohoi.
Pana acum au fost numiti patru din cei cinci membri ai CA, doi din partea CL Dorohoi, iar doi de la Directia de Sanatate Publica. ... Constituirea unui CA la Spitalul Dorohoi e ultimul pas spre trecerea la administratia locala.
Are peste 50 de ani, este din Dorohoi si a lucrat toata viata in asistenta sociala, la spital, iar in ultima vreme, la una din scolile speciale ale orasului. ... Il fac mai des decit unul de la Dersca la Dorohoi sau Flaminzi.
Andrei Alexandru (Bucuresti), Dorela Alistar (Bucuresti), Ioan Domonco (Dorohoi), Cristian Diaconescu (Bucuresti), Victor Moraru (primarul orasului Amara, Ialomita), Mircea Geoana (Dolj), Victor Ponta (Gorj), Miron Mitrea (Vrancea) si Radu Mazare (Constanta).
Dupa noaptea crunta de la Dorohoi, pana spre pranz, marti, nu ajunsese la fata locului niciun parlamentar din circumscriptia electorala! ... La Dorohoi, versantii cheliti de drujbe nu au putut retine nimic din ruperea de nori.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va incerca sa vanda saptamana aceasta principala sectie a producatorului de portelan de menaj si decorativ Portelanul Dorohoi pentru cel putin 1,1 milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al institutiei.
In urma cu aproape un an de zile, aflat in vizita in judetul nostru, ministrul sanatatii, domnul Nicolae Banicioiu, a promis sprijin pentru achizitia de aparatura medicala pentru Spitalul Judetean Mavromati si Spitalul Municipal Dorohoi.
Mai multe echipaje ale Politiei Rutiere Dorohoi, Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera si Inspectoratului Judetean de Jandarmi au impanzit timp de doua zile ruta Mihaileni - Dorohoi.
Sefa biroului judetean pentru rromi le-a spus rromilor din Dorohoi sa se rascoale, ca sa isi primeasca drepturile. ... Iar cind mai auzi ca vor sa se si rascoale sau ma rog semenii lor din Dorohoi, numai de toleranta sa nu auzi, ca vezi rosu in fata ochilor.
google-analytics.com