Cautare

2358 de rezultate pentru "santaj galati" (2.96 secunde)
TVR 2 difuzeaza vineri, 21 februarie, de la ora 13.10, piesa "Santaj" de Ludmila Razumovskaia, un spectacol preluat de la Teatrul Nottara, a carui regie artistica este semnata de Dominic Dembinski.
Firea a depus la Parchet o plangere pentru amenintare si santaj. In plus, 176 de parlamentari au semnat un denunt de santaj impotriva presedintelui.
Nu vreau sa comentez vinovatia ziaristilor din Maramures inchisi pentru santaj. ... N-or fi vinovati de santaj, or fi scris oamenii articole doar la adresa unora care meritau, iar treaba cu sumele cerute sub forma de publicitate este discutabila de la caz la caz.
(...) Deci, domnule Istodorescu (e vorba de Eugen Istodor - n.r.), conform experientei si carierei mele, voi lupta pentru principiile statului de drept, ma voi opune infiintarii unor organisme de santaj politic si moral, pentru care nu exista nici o necesitate.
In perioada 06.11.2010 - 23.03.2011, politisti ai Sectiei 3 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au documentat activitatea unei grupari infractionale, specializata in comiterea infractiunilor de talharie, furt, santaj, prostitutie si proxenetism.
Vazand ca au de-a face cu constituirea unui grup infractional organizat, santaj si abuz in serviciu, ofiterii Anticoruptie craioveni au sesizat procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova.
Emanoil, folosind acest tip de amenintare, a pretins si primit suma de 100 euro de la agentul economic, fiind prins in flagrant. Cercetarile sunt continuate de Sectia 4 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj si trafic de influenta.
Vedeta a fost asteptata la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa dea socoteala intr-un dosar in care este acuzata de santaj.
O judecatoare de la Sectia Civila a Curtii de Apel Craiova a fost retinuta astazi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), fiind acuzata de santaj, informeaza romanialibera.ro.
Vicepresedintele PSD Galati, Dorin Meran, i-a solicitat ieri presedintelui filialei locale, deputatul Dan Nica, sa demisioneze din functie si sa-si asume raspunderea pentru esecul alegerilor din 2004.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati. ... Primul ministru Calin Popescu-Tariceanu a vizitat ieri orasele Galati si Braila.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici. ... Promisiunea facuta in urma cu o saptamina de George Cubasa a fost respectata, astfel incit PSD Galati s-a prezentat in fata ziaristilor galateni cu toate analizele la zi.
Acesta este Nicu Zburlea, ales presedinte interimar al TSD Galati. ... Mai mult, voci din interiorul TSD Galati sustin ca adunarea in care a fost ales Nicu Zburlea presedinte interimar al Organizatiei de Tineret a fost nestatutara, citeva nume aflate in pozitii de conducere nefiind convocate la acea sedinta.
Miercuri conducerea PSD Galati cerea prefectului demiterea reprezentantului Prefecturii din municipiul Tecuci pe motiv ca a facut campanie Aliantei D.A.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. ... Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati. ... "Am cerut functia de prefect de Galati.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, sustine ca ceea ce se intimpla la CJ Galati a intrat in atentia euroobservatorilor PSD.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
a€žMiza acestei sedinte are si un substrat politic, si anume rezolvarea unor probleme interne ale A'monstruoasei coalitiiA' PSD-PC, care functioneaza la Galati, atit in CJ, cit si in Consiliul Municipal.
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, secretar de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre, a anuntat ca judetul nostru are din ce in ce mai multe probleme din cauza migratiei fortei de munca autohtone.
google-analytics.com