Cautare

21336 de rezultate pentru "romtelecom italia romania" (4.29 secunde)
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Pas important in implementarea celui mai important si de impact proiect de infrastructura rutiera, al ultimilor 30 de ani, din judetul nostru, dar si din Romania postdecembrista:
Tinutul Secuiesc nu este o regiune situata la granita dintre Romania si Ungaria, ci este o enclava in mijlocul Romaniei.
Statisticile plaseaza Romania pe locul sase in UE in ceea ce priveste efectivele de ovine si caprine. ... Romania s-a situat pe locul sase dupa tari recunoscute pentru traditia lor in cresterea ovinelor si a caprinelor cum ar fi Spania, Marea Britanie, Grecia, Franta si Italia.
Daca ajungem rapid, saptamana viitoare, la aceasta intelegere, prin care numim un guvern de tehnocrati care sa respecte toate angajamentele noastre in fata FMI si a Comisiei Europene, reactia va fi pozitiva, asa cum a fost in Italia.
Auto Italia, importatorul marcii SsangYong, a lansat oficial in Romania automobilul de teren SsangYong Actyon, modelul cu cele mai mici dimensiuni din gama marcii sud-coreene.
Multi dintre ei si-au adus familiile, astfel ca de Romania nu-i mai leaga decat trecutul. ... Spre exemplu, un roman stabilit in Italia a reusit in sase ani sa-si aduca sotia si cei trei copii, pe care i-a inscris la o scoala din localitatea in care s-a stabilit.
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii". ... Romania n-are de ce sa considere ca are nevoie de asistenta FMI.
Expunere la Sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC) - Roma,11 iunie 2010 Distinsi participanti, Doamnelor si domnilor, Imi face o deosebita placere sa ma regasesc printre prieteni, oameni care au o deosebita sensibilitate fata de Romania si care lucreaza pentru consolidarea si aprofundarea relatiilor dintre tarile noastre.
Un studiu realizat de Lafferty Group - companie specializata in cercetare si consultanta - releva faptul ca Romania se regaseste intre primele tari din Europa care dispun de servicii bancare de calitate, dupa Portugalia si Germania, dar inaintea Poloniei, Ungariei, Frantei, Cehiei, Spaniei si Italiei, acestea din urma clasandu-se pe ultimul loc.
Agricola din Italia. ... Anul viitor, la urmatoarea editie Casa Deliciilor de la Bucuresti, cei doi vor dori sa gaseasca si oameni din domeniu cu care sa semneze contracte pentru a putea distribui produsele lor si in Romania.
Am prieteni in Italia. ... In situatia mea sunt multi dintre cei care au lucrat vreodata in Italia sau si-au intemeiat chiar o familie acolo. Si-au facut prieteni, care vin periodic in Romania.
Cunoscuta pentru faptul ca a realizat peste 135 de proiecte pentru Romania, gale, campanii umanitare, emisiuni in tara, cat si in America, Italia si Spania, ea a avut intotdeuna grija de imaginea ei si de aparitiile publice.
Pana anul acesta, echivalarea diplomelor obtinute in Romania in alte tari parea un vis frumos. ... O data cu integrarea in Uniunea Europeana, tarile europene au inceput sa recunoasca diplomele obtinute in Romania, iar acest lucru vine in sprijinul multor persoane dornice sa-si inceapa o cariera peste hotare.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Inca din 2011, cand domnul Senator era presedintele Grupului Interparlamentar Romania-Italia, s-a implicat activ in sustinerea acestui proiect pe care il putem defini, fara lipsa de modestie, cel mai important eveniment al comunitatii romanesti din Italia.
Italienii vand in principal in Italia si se adreseaza segmentului Ho.Re.Ca. In Romania, am gasit la acest targ posibile colaborari. In Italia, cei de la Salumificio Sant'Orso au doua fabrici:
S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. ... - Ce inseamna sa fii politist in Romania? ... - Care sunt riscurile pe care le intampina un politist in Romania?
In anii 1944 - 1945 in tarile Europei de Est si in vestul continentului (Franta, Italia) s au constituit dupa Eliberare guverne antifasciste, democratice.
Avand in vedere ca acest nou-intrat pe piata bancara constanteana face parte din puternicul grup bancar italian Veneto, Banca Italo Romena ofera posibilitatea cetatenilor romani care lucreaza cu contracte oficiale de munca in Italia - al caror numar se cifreaza la ora actuala la cca.
google-analytics.com