Cautare

21336 de rezultate pentru "romtelecom italia romania" (4.69 secunde)
Majoritatea muncitorilor necalificati prefera sa lucreze pe santierele din Spania, Italia si Franta, unde sunt mai bine platiti. ... Mare parte din muncitori pleaca sa munceasca in Spania, Italia si Franta, dand mari batai de cap pentru finalizarea unor lucrari asumate prin contracte.
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
- ora 20:30 - 23:00- Program oferit de ansambluri folclorice din Romania, Bulgaria, Italia, Muntenegru, Serbia si Slovacia.
In Italia se difuzeaza documentare despre romani. ... Am primit ieri o inregistrare a unui film difuzat la o televiziune in Italia despre preferintele sexuale ale sotilor Ceausescu. ... Si ca, de 5 ani, de cand sta in Italia, nu a vazut astfel de afirmatii pe post.
A avut loc o zi de forum economic cu doua sectiuni, una pentru investitorii italieni din Romania si una pentru investitorii romani din Italia, precum si o intalnire cu reprezentantii asociatiei romanilor din Italia.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Undeva, in Spania, un grup de hoti isi facea treaba, neuitand ca la fiecare spargere sa arunce si cateva cuvinte in limba romana, iar in Italia, intr-un fel sau altul, ni s-a pus stampila, Franta ne-a refuzat dreptul de a munci pe teritoriul ei, iar toate acestea fac parte din imaginea pe care am lasat-o noi Europei.
Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. Opratiunile de cautare continua Un comunicat nou al MAE confirma amploarea crescanda a tragediei din Italia:
Alianta Nationala (AN), partid al dreptei traditionale din Italia si-a anuntat duminica dizolvarea, pentru a fuziona cu Forza Italia (FI) a lui Silvio Berlusconi, urmand sa formeze miscarea politica numita Poporul Libertatii (Pdl).
Guvernul sprijina financiar asociatiile romanilor din Italia, pentru a contribui la imbunatatirea perceptiei Romaniei in aceasta tara.
Italia, Cehia, Olanda, Danemarca, Grecia si Uniunea Sovietica.
Dupa ce a venit in tara, unde a petrecut doua saptamani alaturi de cei doi copii ai sai, Raluca Zenga a plecat in Italia, la Genova, la sotul sau, Walter Zenga, care antreneaza acum in seria A, la echipa Sampdoria.
Motiv pentru care, daca tragem linie inaintea ultimului meci care va mai conta, adica finala de duminica de la Berlin, vom constata, amar, ca Mondialul german o sa intre in istorie cu prelungirile semifinalei Italia - Germania si cu evolutia lui Zinedine Zidane, poate ultimul mare reprezentant al unei generatii si al unui tip de jucator care n-a pacalit niciodata fotbalul.
S-a incheiat Cupa Mondiala, iar campioana, Italia, a iesit la capatul unui joc in care invingatoarea a fost decisa prin loteria loviturilor de departajare. Despre finala de duminica, Franta -Italia (3-5 )(1-1) se va scrie mult timp, subiecte sunt destule.
Fie acesta a fost factorul declansator, fie a fost scanteia care a aprins jarul ce mocnea de mai multa vreme in sufletele italienilor care traiau zi de zi alaturi de romanii plecati la munca in Italia.
Coalitia condusa de Giorgia Meloni a castigat alegerile din Italia. Fratelli d'Italia, Liga Nordului si Forza Italia obtin 45%, conform exit poll-urilor.
Asa a castigat si Banel concursul de maraton din meciul cu Franta, asa am reusit marea performanta sa plecam cu coada intre picioare dintr-o grupa in care eram pe cai mari dupa doua remize cu Italia si Franta, chiar echipele care au jucat finala mondiala de acum doi ani.
Astfel, au identificat un autotir din care erau descarcate 40.000 de cartuse calibrul 12, ce proveneau de la o firma din Italia.
google-analytics.com