Cautare

21336 de rezultate pentru "romtelecom italia romania" (3.64 secunde)
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
a€“ Scandalul stalpilor a pornit dupa ce RomTelecom a anuntat ca nu mai permite operatorilor de cablu TV sa le foloseasca stalpii si nici sa prelungeasca contractele deja existente.
Curtea de Apel Bucuresti a respins acum doua zile cererea companiei RomTelecom de suspendare, pe durata procesului, a deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) prin care operatorul este obligat sa reduca tarifele de interconectare, potrivit unui comunicat al Autoritatii.
Trebuie spus insa ca IEBA Trust face parte, alaturi de Credit First Suisse Boston, din consortiul care ii va furniza Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei servicii de consultanta in procesul de listare la o bursa internationala a actiunilor detinute de stat la RomTelecom.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
In Bucuretti, numarul local format din tapte cifre va fi precedat de prefixul "021" sau "031".Totodata, se va modifica ti formatul actual al numerelor scurte, aparand o diferenta clara intre numerele pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) ti numerele prin care se furnizeaza servicii de interes general la nivel local in judete (Jandarmerie, taxi, "alo, domnule primar", diferite servicii de deranjamente utilitati etc.).
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
Ion Iliescu publica pe blog articolul "IN ITALIA", pe care il puteti citi in continuare.
In zilele urmatoare va vom prezenta o serie de articole despre viata botosanenilor din Italia. ... Vom scrie cum muncesc botosanenii din Italia, cum traiesc, cit cistiga, cum maninca, unde dorm si ce impresie au italienii despre ei si despre romani in general.
Italia a devenit teatrul de operatiuni al multor organizatii criminale straine, cele bulgare concentrandu-se asupra traficului de persoane si prostitutiei, in timp ce retelele ruse si chineze domina piata drogurilor, practicand extorcari si rapiri, relateaza Corriere della Sera in editia online.
Autoritatile italiene au devenit mai indulgente cu romanii din Italia. Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia.
Spania-Italia 4-0 Reprezentativa Spaniei a castigat Campionatul European de fotbal pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins selectionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminica, in finala de pe stadionul Olimpic din Kiev. ... Italia:
Dumitrescu i-a atras atentia unei tinere care a combinat creveti cu parmezan si i-a spus raspicat ca niciodata nu se combina pestele sau fructele de mare cu lactatele sau branzeturi si ca asta e prima lectie pe care o inveti in Italia!
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Insa italienii investesc in case care trebuiesc construite in Italia sau investesc in ingrijirea batrinilor, care trebuie din nou facuta in Italia si nu aici.
Andrei Ratiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghita (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiriches (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burca (CFR Cluj, 9/0), Nicusor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), MIJLOCASI:
google-analytics.com