Tot in cadrul Casa Deliciilor de la Sala Palatului, romanii au putut degusta recent ulei de masline si produse din peste de la firma A.Z. Agricola din Italia.
Sebastiano Galioto, proprietarul Oleifici Galioto, ne spune ca firma sa este una dintre cele mai premiate companii de ulei de masline din lume. Anul trecut au castigat medalia de aur in Japonia. A inceput afacerea in regiunea Monti Iblei, in zona Ferla.
Partenerul sau de afaceri este Giuseppe Drago. Anul viitor, la urmatoarea editie Casa Deliciilor de la Bucuresti, cei doi vor dori sa gaseasca si oameni din domeniu cu care sa semneze contracte pentru a putea distribui produsele lor si in Romania.
La standul Confeuropa Impresse - unde au expus produsele si Sebastiano Galiato si Giuseppe Drago - a venit si presedintele Calogero Campisi. Confeuropa Impresse a luat nastere in 2006, pentru a valorifica activitatile comerciale ale intreprinderilor, cat si pentru a reprezenta interesele lor economice.
Confeuropa Impresse joaca un rol strategic important cu privire la activitatile desfasurate de catre intreprinderile italiene in strainatate, in sprijinul "internationalizarii IMM-urilor si promovarii conceptului Fabricat in Italia, cat si a sistemului de marca italian.
In Confeuropa Impresse sunt inscrise unele dintre cele mai importante intreprinderi prezente atat in Italia, cat si in strainatate, societati cu capital mixt sau integral italian.
Confeuropa Impresse asigura deschiderea catre un mediu de afaceri bivalent: atat extern - italian, cat si italian-extern; garanteaza asupra calitatii serviciilor oferite; isi exprima in mod deschis si transparent atat prietenia sa sincera, cat si disponibilitatea fata de toti; asigura integritate; se indreapta mereu catre inovare continua; garanteaza prin activitatile finalizate cu success, cu o echipa performanta si cu rezultate evidente; asigura transparenta informatiilor furnizate; asigura, de asemenea, o comunicare si un feedback pozitiv.
"A fost un targ alimentar interesant, cu specialitati deosebite si specifice din tot tinutul Italiei, atat din nordul tarii noastre, cat si din sud. Mi-a facut o deosebita placere sa fiu prezent la acest targ,in Romania, si cu siguranta la anul,acesta va fi si mai interesant si impresionat in preparate italiene. Romania reprezinta pentru noi un interes deosebit in dezvoltarea unei piete de desfacere a produselor de calitate din Italia, pe care, desigur, dorim sa le oferim potentialilor cumparatori din Romania", a spus dr. Nicola Bono, presedintele provinciei regionale Siracusa referitor la evenimentul Casa Deliciilor.