Cautare

21336 de rezultate pentru "romtelecom italia romania" (6.37 secunde)
Copenhaga (Danemarca), Bucuresti (Romania), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Bilbao (Spania), Budapesta (Ungaria), Bruxelles (Belgia) si Glasgow (Scotia) ; ... Petersburg (Rusia) si Roma (Italia) ; ... ROMANIA va organiza un meci din optimi si 3 din grupe la EURO 2020.
Seara continua cu Dan Papirany Band / Australia, Noua Zeelanda, Norvegia, un cvartet care asteapta cu entuziasm si nerabdare sa aduca in Romania jazz-ul de calitate de pe taramul pasarilor kiwi si al cangurilor.
Peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Indonezia Israel, Italia, Moldova, Palestina (participare in premiera la Targul de Turism al Romaniei), Romania, Federatia Rusia, Turcia si Ungaria vin cu reduceri tentante si destinatii dintre cele mai diverse pe o suprafata de peste 7.600 mp.
Diferenta intre Romania si Italia, data de o mutatie (Autor: ... Acesta explica intr-o manifera profesionista, dar pe intelesul celor neavizati de ce exista diferente de manifestare a coronavirusului intre Romania si Italia, cand am putea avea un vaccin si care sunt principalele masuri de preventie.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Redactia Alba24.ro citeaza o informatie aparuta pe gsp.ro, conform careia Telekom Romania s-ar putea transforma dupa modelul DigiSport. Potrivit acestei stiri, Telekom, gigantul din telecomunicatii, ar urma sa-si reorganizeze afacerea din Romania, atat din telefonia mobila, cat si din televiziune, acolo unde are Telekomsport.
PROFIT BRUT Denumire Profit brut 2009 AMERICAN EUROPEAN MARKETING & ENTERPRISES SA 15.474.732.000 LEI PETROM SA 1.697.519.745 LEI VODAFONE ROMÂNIA SA 1.205.123.905 LEI SOCIETATEA NATIONALA DE GAZE NATURALE ROMGAZ ...
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina: ... Dar Romania este in NATO.
A FOST NUMITA SEFUL MISIUNII ECONOMICE SI COMERCIALE ALE UNIUNII CAMERELOR DE COMERT BILATERALE IN ITALIA! ... Acest lucru presupune ca Ramona Badescu se va ocupa de toate misiunile economice si comerciale, fiind astfel o noua punte de legatura intre cele doua tari, Romania si Italia.
Sambata, 22 Noiembrie, Nicolae Voiculet canta in deschiderea Galei Finale a Circuitului SuperKombat 2014, ce va avea loc la Monza, in Italia, unde Romania va fi reprezentata de Catalin Morosanu dar si de fratii Andrei si Bogdan Stoica.
Sa vina inapoi in Romania, sa munceasca in conditiile ca vai de lume oferite de firmele noastre de constructii? ... Inainte de sarbatorile de iarna am primit vizita unei vechi cunostinte care munceste de trei ani in Italia.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Asta pentru ca fiecare din ei sunt fericitii castigatori ai unei centrale termice performante, oferita de BAXI Romania.
Ministrul italian de Externe, Gianfranco Fini, sustine ca Italia este de acord cu integrarea rapida a Romaniei in Uniunea Europeana.
Romania ar fi platit recompense pentru a obtine eliberarea ostaticilor sai din Irak! Dezvaluirile au aparut in editia de ieri a cotidianului The Times, care sustine de asemenea ca Franta, Germania si Italia ar fi cheltuit milioane pentru a-si aduce ostaticii acasa.
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen.
Nivelul somajului din Romania va scadea si mai mult in anii viitori. ... Romanii prefera totusi SUA si Canada Desi muncesc in tari europene ca Italia, Spania, Franta si Italia, destinatiile preferate ale emigrantilor romani sunt insa Canada si SUA, taramul tuturor posibilitatilor.
Chelsea Londra (Anglia), CFR Cluj (Romania), Olympiakos Pireu (Grecia), Benfica Lisabona (Portugalia), FC Liverpool (Anglia), Viktoria Plzen (Cehia), Fenerbahce Istanbul (Turcia), Girondins Bordeaux (Franta), Steaua Bucuresti (Romania), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), RC Genk (Belgia), Rubin Kazan (Rusia), Olympique Lyon (Franta), Lazio Roma (Italia), Metalist Harkov (Ucraina) si Hannover ‘96 (Germania);
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... In Romania, telefoanele noi sunt subventionate in functie de abonament. ... Este o pacaleala abonamentul din Romania sau o cartela SIM, fara abonament, ar fi mai folositoare?
google-analytics.com