Cautare

21336 de rezultate pentru "romtelecom italia romania" (3.36 secunde)
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Carp se afla la Viena pentru a stabili ultimele detalii ale unui acord secret cu Tripla Alianta (Austro-Ungaria, Germania si Italia), care de altfel a si fost incheiat pe 18 (30) octombrie 1883. ... In primul rand, ca Romania sa se orienteze politic spre Austro-Ungaria.
Prin costurile de productie convenabile, Romania se situeaza printre cele mai rentabile state in privinta investitiilor. ... Spre exemplu, o convorbire efectuata din Elvetia catre Italia costa, in medie, 0,08 euro, in vreme ce una din Spania catre aceeasi tara costa 0,18 euro.
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate. ... Una dintre tarile in care romanilor le sunt recunoscute diplomele eliberate in Romania este Italia.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
DCNews / Telekom Romania: ... si Comedy Central Extra, incluse in grila de programe Surpriza de la Telekom Romania pentru clientii de televiziune. Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Saptamana trecuta Romania a fost, din nou, subiectul unei declaratii incalificabile - in mod diplomatic - a comisarului european pentru Energie al Germaniei - Gunther OETTINGER. Romania a fost declarata neguvernabila, in aceeasi categorie cu Bulgaria și Italia. Intr-un final s-a renuntat la Italia.
Miercuri, 5 iulie, programul incepe cu documentarul Varza, cartofi si alti demoni”, care face haz de necazul agriculturii romanesti, aducand insa la lumina problemele cu care se confrunta producatorii din Romania.
Cei mai multi romani lucreaza in Italia si in Spania. ... Italia este atractiva pentru romani. ... Romania a cooperat cu buna credinta cu autoritatile tarilor membre. ... Regret ca dupa Italia, acum si in Irlanda de Nord rromii din Romania sunt victimele rasismului.
In Romania, salariile depind de post, si nu de realizari.Guvernul s-a angajat la negocierile cu FMI sa finalizeze pana la 1 octombrie Legea salarizarii unice si pana la sfarsitul anului, Legea privind sistemul public de pensii.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
Guvernul vrea sa-i aduca pe romanii care lucreaza in Italia inapoi acasa. In acest sens, autoritatile vor organiza o bursa a locurilor de munca pentru romanii din Italia, in incercarea disperata de a reduce deficitul de forta de munca din tara.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Italia a avut cele mai multe masini inmatriculate cu 407.580 unitati, urmata de Germania cu 376.035 unitati, Franta cu 352.013 unitati, Marea Britanie cu 214.165 unitati si Spania cu 161.411 unitati.
"Ion Iliescu explica de ce Romania a ratat proiectul South Stream" 'Romania ramane in afara circuitului South Stream deoarece conducatorii nostri au manifestat intotdeauna "o puternica reticenta fata de rusi" iar Rusia este normal sa isi urmareasca interesele comerciale cu parteneri mai docili, explica fostul presedinte, pesedistul Ion Iliescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
O noua autostrada care va lega Romania de Occident: noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara. ... ea ar urma sa lege Timisoara de Belgrad si de aici pana in Italia.
o cooperare cu Italia Directorul Biroului Regional Sud-Vest Oltenia al RNDR, conf. ... El a exemplificat, in acest sens, ca a primit o propunere de la un GAL din Italia.
google-analytics.com