Cautare

5532 de rezultate pentru "roman" (3.63 secunde)
La sindrofia de la Libraria „Mihail Sadoveanu“, atit Ion Iliescu, cit si Petre Roman au pus accentul pe nevoia de dialog. ... Au luat cuvintul Ion Iliescu, Petre Roman, Sorin Butnaru. ... Petre Roman a tinut sa ne vorbeasca din nou despre realizarile guvernului sau, debarcat de mineri.
Cand acesta a oferit statului roman atelierul sau din Paris si operele aflate acolo, donatia a fost respinsa fiindca venea din partea unui artist decadent.
sergentul Christopher Van Goethem nu se face vinovat de uciderea chitaristului roman Teo Peter. ... in locul lui Teo Peter s-ar fi aflat un american, iar ucigaşul ar fi fost roman?
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
Sa te bati cu pumnii in piept ca esti roman? ... Sa nu ascunzi faptul ca esti roman?
In acelasi timp, pentru a preintampina izbucnirea unui conflict armat in zona, Carol I, noul Domnitor al Romaniei, si guvernul tarii au adresat Portii otomane si puterilor garante un memoriu care cuprindea sapte revendicari in concordanta cu prevederile vechilor capitulatii, revendicari legitime ale statului roman, intemeiate pe argumente istorice si jurisdictii internationale.
- Cand plecati peste hotare, va este rusine sa spuneti ca sunteti roman? - Nu mi-a fost rusine sa spun ca sunt roman niciodata, pentru ca stiu ce valori avem. In momentul cand spui afara ca esti roman ai de pierdut. ... - Ce artist roman admirati?
Tambalistul roman Giani Lincan a lansat miercuri, la Clubul Taranului Roman, albumul Hore Concertante Romanesti aparut la casa de discuri Soft Records. ... - Ati lansat recent, la Clubul Taranului Roman, albumul Hore Concertante Romanesti.
Mioara Roman va fi condusa pe ultimul drum. ... Fostul premier, Petre Roman, cu care Mioara Roman a fost casatorita peste 30 de ani, a venit ieri la priveghi.
Petre Roman, prezent la emisiune in calitatea sa de fost premier, nu a dezmintit cele spuse de Radu Vasile, desi la vremea respectiva conducea PD si stia prea bine ce facea in Guvern principalul ministru al partidului. Declaratia lui Radu Vasile se adauga la cele facute de Petre Roman.
Traian Basescu a declarat ieri la Arad ca pana acum negociatorii romani au inchis foarte multe capitole de negociere a integrarii in UE vanzand interesele poporului roman. ... "Poporul roman plateste factura incompetentei lui Nastase", a apreciat Basescu.
Petre Roman, un alt candidat la Presedintie, sta si acum cu chirie, neavand o locuinta in proprietate. ... In schimb, Roman si-a cumparat anul trecut un teren de 1.350 mp la Sinaia. ... Roman mai detine in banci 8.000 de euro si 5.000 de dolari.
Senatorul Ion Iliescu si Petre Roman, presedintele partidului Forta Democrata, se vor intalni astazi la sediul FDR din Bucuresti pentru lansarea discutiilor consacrate relansarii stangii romanesti.
Informatia a fost confirmata de vicepresedintele PC Galati, Picu Apostol Roman. Picu Apostol Roman a precizat ca in cadrul PC au avut loc discutii pe marginea acestui subiect, dar nu s-au facut prea multe declaratii.
Patapievici a fost numit ieri in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR) in locul lui Augustin Buzura. ... Ieri dupa-amiaza insa, presedintele Basescu l-a chemat pe Buzura la Cotroceni pentru a-l informa ca a decis inlocuirea lui cu Horia Roman Patapievici.
Conservatorul Picu Apostol Roman este extrem de nemultumit de faptul ca Directia Plantelor, al carei director este, nu va mai intra in posesia unui teren in suprafata de peste 20 de hectare.
La finalul intalnirii de 30 de minute, seful statului roman a declarat ca premierul Tony Blair l-a asigurat de tot sprijinul Marii Britanii pentru ca Romania sa indeplineasca toate conditiile de aderare la UE pana la 1 ianuarie 2007.
Sa nu mai adreseze jigniri poporului roman care a spus ca fura de 2000 de ani si maghiarii fura numai de 1000...
“Eu sunt practic la a patra intalnire cu presedintele Bush“, a declarat presedintele roman.
Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV. ... Era cam la a doua, a treia stire“, a spus Roman Musat.
google-analytics.com