Cautare

5532 de rezultate pentru "roman" (2.76 secunde)
Cum sa iasa din criza statul roman, cand cheltuielile cu bunurile si serviciile au atins, in 2013, nivelul din 2008, anul in care se arunca cu bani in stanga si in dreapta?! ... - Ce fel de stat este statul roman de azi? ... - Statul roman actual este un stat slab.
In ceea ce priveste dialogul pe care domnul George Soros l-a avut cu premierul roman, Victor Ponta, va pot confirma cu siguranta ca Executivul roman este printre sustinatorii acestei initiative.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Mandru ca sunt roman!", pe care o puteti citi in continuare. Sunt mandru ca sunt roman! ... Aici sunt acasa si sunt mandru ca sunt roman!
La fiecare 30 de minute, un roman sufera o criza cardiaca In premiera, a fost demonstrata legatura biologica intre stres si inflamarea vaselor de sange care sta la baza aparitiei infarctului miocardic.
Deoarece acum cateva zile, pe 31 august, am sarbatorit Ziua Limbii Romane simt necesar sa punctez acest moment printr-o declaratie publica deoarece limba noastra romaneasca este una dintre cele mai de pret bogatii ale poporului roman.
Vina ne apartine tuturor tocmai prin faptul ca nu am facut pana acum absolut orice (!) se putea pentru ca medicul roman sa beneficieze din toate punctele de vedere de statutul pe care il merita.
Cate decizii vitale pentru soarta Poporului roman - de la taierile de salarii si pensii pana la instalarea de baze straine pe teritoriul national - au fost luate dupa consultarea Poporului roman? ... Daca ar fi fost politician roman, putea sa-si vada de treburi, fara a risca o consultare populara.
Vedetele au defilat pe covorul rosu al Galei Primetime Emmy 2015 in creatiile designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Beth Behrs Actrita a facut impresie pe covorul rosu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurta neagra semnata de designerul roman Lorena Sarbu.
Care, in baza interventiei de o soliditate si credibilitate iesite din comun a surselor din Serviciul Roman de Informatii, dorind ca aceasta explicatie sa ajunga la public ataca pe site.ul Tolo.ro, nu doar DNA.
Concertul din Sala Schumann, in incinta Muzeului de Arta si evenimentul jubiliar, organizate cu aceasta ocazie de Institutul Cultural Roman si Asociatia Culturala Romano-Germana Atheneum, au avut loc in Germania, la Dusseldorf.
Ca asa considera statul roman, spre deosebire de statul medieval indian, de exemplu - unde asta era posibil, chiar si dezirabil. ... Ca asa considera statul roman, spre deosebire de cel din Utah sau din Arabia Saudita. ... Evident ca statul roman nu permite asa ceva.
Muzeul National al Taranului Roman isi deschide portile pentru public de Sfantul Nicolae Tot norodul:
Un roman a consumat, in medie, 30,156 litri de bauturi alcoolice, anul trecut, in crestere cu 5% fata de anul precedent, cea mai mare cantitate fiind reprezentata de bere, cu peste 16,584 litri.
Reteta o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom care spune despre acest preparat ca este painisoara din aluat prea putin dospit, care se face pe vatra cuptoarelor moldovenesti si la care gospodinele respect un ritual:
Arhiepiscopia Roman-Catolica a facut o plangere la CEDO reclamand ca autoritatile romane nu iau masuri pentru demolarea cladirii.
Anca Apostol) Jurnalistul Ion Cristoiu spune, in contextul trimiterii in judecata a Dosarului Revolutiei, ca procurorul general, Augustin Lazar, Parchetul General si presedintele Klaus Iohannis au emis documente prin care statul roman isi asuma teza ca in decembrie 1989 a avut loc o lovitura de stat, si nu o Revolutie.
Poporul roman, a adaugat Mitterrand, va va fi recunoscator de a fi stiut sa respingeti tentatia aliantei cu fortele trecutului, pentru a putea ralia in jurul proiectului nostru de reforma fortele democratice.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman va invita joi, 5 martie 2020, de la ora 10.00, la vernisajul expozitiei itinerante Un veac de zoologie in Romania. ... 248 (Parcul Municipal), Roman.
Integrarea in UE presupune si corelarea sistemului fiscal roman cu principiile in materie ale Uniunii Europene. ... Comisia Europeana, inca in anul 1996, prin glasul ministrilor de finante ai tarilor membre, a adoptat aceasta modalitate de perceptie preluata si de sistemul fiscal modern roman.
La sindrofia de la Libraria „Mihail Sadoveanu“, atit Ion Iliescu, cit si Petre Roman au pus accentul pe nevoia de dialog. ... Au luat cuvintul Ion Iliescu, Petre Roman, Sorin Butnaru. ... Petre Roman a tinut sa ne vorbeasca din nou despre realizarile guvernului sau, debarcat de mineri.
google-analytics.com