Senatorul NICOLAE MOHANU a sustinut o declaratie politica intitulata "Alegerile europarlamentare din 25 mai 2014", pe care o puteti citi in continuare.
Doresc sa felicit colegii care si-au validat pozitia de europarlamentar in urma alegerilor din data de 25 mai. Pe aceasta cale, voturile au insumat un procent imbucurator, de 37,60%, echivalentul a 16 mandate, jumatate din numarul total existent.
Cred in sustinatorii nostri, in viziunea lor asupra tabloului politic european si, implicit, national si doresc sa le multumesc pentru votul de incredere acordat in ziua alegerilor. Prin urmare, sunt de parere ca este foarte important, stimati colegi, sa ne concentram atentia asupra telului nostru, acela de a contribui la infaptuirea unei politici transparente, orientate spre Europa, concentrate asupra cetatenilor si a bunastarii lor.
Trebuie sa ne gandim la acest an, nu ca la un an electoral, ci ca la un an cu un potential major de crestere pentru tara noastra. Pozitia partidului in Parlamentul European, prin prisma celor 16 mandate obtinute de candidatii nostri nu face decat sa valideze faptul ca suntem pe drumul cel bun. Oamenii au incredere in programul nostru politic si in ceea ce dorim sa aducem nou in arena politica. Consider ca este o mare onoare pentru candidatii alesi sa transpuna in cadrul Parlamentului European valorile pe care partidul le promoveaza si in care cetatenii, prin intermediul sustinerii atat de numeroase, au dovedit ca se incred.
Sustin ca este responsabilitatea noastra majora sa facem ceea ce este mai bine pentru oamenii pe care ii reprezentam, pentru cetatenii acestei tari, pentru Romania, iar rezultatul obtinut in cadrul alegerilor europarlamentare au demonstrat intr-o maniera vadita faptul ca mergem intr-o directie promitatoare, indreptata spre viitor!