Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky.
Printul Charles s-a plimbat, in jurul orei 21.00, pe jos pana la conac, unde urma sa isi petreaca noaptea, el facandu-le jurnalistilor prezenti un semn de salut cu mana.
Conacul in care si-a petrecut noaptea printul Charles a fost construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist si a fost renovat de descendentii familiei Kalnoky. Printul Charles a mai vizitat acest conac in urma cu doi ani, pe data de 10 mai, cand s-a aflat aici intr-o vizita privata scurta, tinuta in secret, tot la invitatia grofului Kalnoky Tibor. Printul Charles s-a plimbat atunci pe ulitele satului, a discutat cu localnicii, cu reprezentantii autoritatilor locale si ale celor judetene si s-a interesat despre obiceiurile secuiesti.
Printul Charles are miercuri program privat si, potrivit unor surse oficiale, va parasi judetul Covasna cel mai probabil miercuri seara. Aflat in vizita privata in Romania, printul a fost primit marti la Palatul Victoria de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa ce anterior a avut o intrevedere si cu presedintele Traian Basescu.