Cautare

2062 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (4.99 secunde)
çntre cei plecati se numara destui profesori si invatatori care si-au luat lumea in cap din cauza conditiilor mizere din tara.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca partenerii Coalitiei vor semna un protocol de colaborare in plan local, in care se vor stipula atat procentele, cat si institutiile descentralizate ce vor reveni celor doua parti, UDMR si, respectiv, Alianta D.A.
Gazda Zoltan, presedintele Uniunii Civile Maghiare Covasna, a declarat ieri ca organizatiile locale ale Uniunii au convenit sa solicite sprijinul organizatiilor de aparare a drepturilor omului din tara si din strainatate in legatura cu Legea minoritatilor nationale.
Liderii platformei Cercul National Liberal din cadrul UDMR Covasna, cea mai noua infiintata in zona, au declarat ieri ca autonomia bazata pe criterii etnice in zona Secuimii nu ofera avantaje comunitatii maghiare.
AM O CURIOZITATE, VAD CA NU INTREABA NIMENI Televiziunile au dat imagini cu Basescu si nevasta-sa in weekend prin Covasna, deci, deplasare privata.
Csapo a precizat ca Regiunea VII Centru nu este convenabila pentru ¥inutul Secuiesc, deoarece judetele din secuime au obtinut prin aceasta regiune fonduri minime in comparatie cu cerintele si posibilitatile judetelor Harghita, Covasna si Mures.
Csapo a precizat ca Regiunea VII Centru nu este convenabila pentru ¥inutul Secuiesc, deoarece judetele din secuime au obtinut prin aceasta regiune fonduri minime in comparatie cu cerintele si posibilitatile judetelor Harghita, Covasna si Mures.
Astfel, daca presedintele Consiliului Judeten Covasna, Demeter Janos, sustine ca legea trebuie sa prevada foarte clar motivele pentru care pot fi revocati presedintii de consilii judetene, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Szilagyi Ioan (UDMR), spune ca modificarea Legii nr.
Deputatul Marton Arpad a anuntat ieri ca UDMR si-a asumat elaborarea unui proiect de lege privind autonomia teritoriala.Marton, care este si presedintele executiv al UDMR Covasna, a declarat ca este deschis sa discute cu reprezentantii Consiliului National Secuiesc (CNS) despre autonomia teritoriala a tinutului Secuiesc, dar ca nu este de acord cu proiectul de lege intocmit si depus la Parlament de catre acest consiliu.
Totodata, deputatul PD de Covasna, Petre Strachinaru, sustine ca Statutul minoritatilor, in varianta UDMR, este un prim-pas spre autonomia teritoriala. ... Deputatul democrat din Covasna sustine ca prin proiectul de lege a minoritatilor in forma propusa de UDMR s-ar face primul pas catre autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc.
Forumul Civic al Romanilor din Harghita si Covasna solicita partidelor de la putere si din opozitie sa nu voteze in Parlament proiectul legii Statutului minoritatilor in forma sa actuala.
In plus, membrii PNL Covasna care au participat, la Pitesti, la lansarea platformei liberale sunt amenintati de catre conducerea filialei cu excluderea din partid.
"El, ca vicepremier, incita la incalcarea Constitutiei Romaniei, si cred ca ar face acest lucru altfel daca ar vorbi doar ca lider de partid, demisionand din Guvern", a spus presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu. ... "Ar trebui sa aiba demnitatea sa demisioneze din Guvern", a mai spus presedintele PD Covasna.
Conducerea prefecturii Covasna a anuntat ieri ca va ataca in contencios administrativ acele hotarari ale consiliilor locale care prevad organizarea unui referendum local privind autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc.
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
Deputatul UDMR de Covasna, Antal Arpad Andras, a declarat in cadrul Consiliului Reprezentantilor UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos ca in ultima perioada in viata politica romaneasca un singur lucru este sigur, acela ca nimic nu este sigur.
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc. ... Duminica, referendumul intern continua in Covasna, voluntarii fiind prezenti in localitatile Chilieni, Coseni, Ozun, Bicfalau si Santionlunca.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ieri ca in total vor fi tiparite peste 4.000 de afise de campanie, dintre care jumatate vor fi in limba maghiara.
google-analytics.com