Cautare

2062 de rezultate pentru "rezultate titularizare covasna invatatori" (5.79 secunde)
Zonele care nu au atras investitii sunt in special Harghita, Covasna, precum si regiunea de sud-vest. "Harghita si Covasna sunt ocolite de investitori din cauza lipsei infrastructurii de transport", a adaugat Vasilescu.
Scaderi ale ratei somajului au fost inregistrate in 35 judete, cele mai importante fiind in judetele Constanta, Ialomita ssi Vaslui cu 0,6 puncte procentuale, Covasna cu 0,5 puncte procentuale, iar in trei judete si in Bucuresti rata a fost constanta, comparativ cu luna anterioara.
Statiunile participante la acest program sunt Lacu Sarat, Moneasa, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Herculane, Calimanesti-Caciulata, Turda, Covasna, Praid, Sinaia si Saturn.
Primul proiect are ca beneficiar Consiliul Judetean Covasna si Consiliile Locale Baraolt, Belin, Bodoc, Bretcu, Malnas, Valcele, Sfantu Gheorghe si Bixad si are o valoare totala de 5,46 milioane euro fara TVA, din care 47,9% reprezinta fonduri PHARE, 16% provin din Fondul National si 36,1% de la beneficiar.
Recent, primarul Cristian Popescu-Piedone a inaugurat Piata Covasna, cea de-a patra piata din Sectorul 4, complet reabilitata si modernizata.
Basescu i-a atacat luni pe jurnalistii prezenti la "poarta lui" de la vila de protocol din Covasna, nemultumit de faptul ca acestia au publicat... ... Aici stati de cand am sosit la Covasna.
Magda Marincovici) 76 de copii bolnavi de cu diverse forme de cancer si leucemie din judetele Brasov, Covasna si Harghita incep noul an scolar.
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Horia Fenechiu din Dealurile Martanusului, Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Seismul a avut loc in judetul Buzau, nu in Covasna cum a anuntat anterior INFP, iar adancimea la care s-a produs a fost si ea revizuita la 150 de kilometri.Initial, INCDFP anuntase o magnitudine de 5.7 pe scara Richter si o adancime de 200 km.
Nu poti insa sa nu fii deranjat cand ajungi in Covasna sau in Harghita si se poarta cu tine ca si cu un hot, cand te simti strain in tara ta, cand nu iti vorbesc, nu te baga in seama, te fac sa te simti in plus.
Aflat prin Covasna, intr-o vizita neoficiala, etnicii maghiari i s-au plans ca odraslele lor nu prea au conditii sa invete limba romana. ... Ce cauta presedintele Basescu in Covasna?
Asa s-a dus sa manance placinte in casa unor cetateni din Covasna. ... Dupa o saptamana, de la Administratia Prezidentiala, ne-a transmis tuturor o apreciere asupra nivelului de trai a celor din Covasna si Hraghita:
Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe - Covasna), A1: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
google-analytics.com