Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Presedintele Organizatiei de Tineret (OT) a PD-L Covasna, Dan Suciu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a aflat, din presa, ca UDMR Covasna a elaborat un cod etic electoral.
Dan Suciu, care este candidat PD-L Covasna in colegiul uninominal nr.1 pentru Camera Deputatilor, a subliniat ca a aflat, astfel, ca acest cod etic electoral al UDMR contine cincisprezece puncte.
In opinia sa, ar fi fost indicat ca societatea civila sa fi actionat mai intens ca aceste propuneri sa fie completate cu una privind supunerea candidatilor la un consult psihiatric. Dan Suciu a precizat ca ar fi fost bine sa se vada cine sunt cei care vor fi alesi, adaugand ca el, personal, ar merge oricand, daca trebuie, la un control psihiatric. "Cred ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere", a conchis liderul OT PD-L Covasna.