Noua conducere interimara a PNL Covasna a inceput o analiza a activitatii sefilor institutiilor descentralizate, iar acolo unde se vor gasi nereguli liberalii vor propune schimbarea directorilor. Presedintele interimar al organizatiei judetene a PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat ca filiala face o analiza complexa a tuturor institutiilor descentralizate din judet, a activitatii sefilor acestora, indiferent daca au fost numiti sau nu in functii cu sprijinul PNL.
Potrivit lui Obreja, aceasta analiza va viza in principal felul in care directorii si-au indeplinit sarcinile de serviciu si au contribuit la realizarea programului de guvernare in teritoriu.
"Daca in urma acestei analize vom identifica probleme in activitatea unor sefi de institutii, vom propune schimbarea lor din functii", a spus presedintele interimar al PNL Covasna.
Potrivit impartirii posturilor de conducere la institutiile deconcentrate la nivelul judetului Covasna, noua institutii sunt conduse de persoane nominalizate de democrati, liberalii conduc cinci, iar restul de 18 sunt conduse de reprezentanti ai UDMR. (A.M.)