Cautare

6490 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 dolj" (7.50 secunde)
Concret, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), in Dolj au aparut anul acesta 3.126 de comercianti, pe cand in 2010, tot pe primele opt luni, se infiintasera doar 2.193 de firme.
În Dolj mai sunt 580.000 de hectare de teren agricol, dintre care 488.000 sunt arabile, iar restul sunt cultivate cu vita de vie si pomi fructiferi.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
Conducerea Casei Judetene de Pensii (CJP) Dolj si cea a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj au organizat vineri o conferinta de presa comuna pentru a prezenta opiniei publice noile modificari ale OUG nr. 58/2010 (modificata prin OUG nr.
Doljul a exportat anul trecut marfuri de 373 de milioane de euro, in crestere cu 17,6% fata de anul 2010, iar acest volum al exporturilor situeaza judetul nostru pe locul 27 pe tara, informeaza Directia Regionala de Statistica Dolj.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
google-analytics.com