Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (3.08 secunde)
Hartile au fost intotdeauna o parte fundamentala de intelegere a lumii si un instrument esential de a vizualiza tot felul de informatii.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu. ... Harta interactiva permite utilizatorilor sa afle distributia votului prognozata pentru fiecare colegiu.
Incepand din acest an, municipalitatea craioveana este obligata sa realizeze o harta a zonelor zgomotoase din oras.
Grupul FlorideLux a deschis prima floraria offline din Capitala, dupa o investittie de 25.000 de euro.
Principalele activitati vor consta intr-un studiu asupra situatiei existente si a oportunitatilor comune si complementare, precum si crearea unui portal cu harta interactiva, management teritorial, aspecte demografice, patrimoniu local si traducere simultana.
Cei de la Geografie Mentala va propun sa raspundeti la un chestionar pentru realizarea unei noi harti a fricii din Bucuresti, dupa ce la inceputul lui 2012 acestia realizau o harta a fricii in Bucuresti, bazata pe un chestionar din 2010-2011, la care au raspuns 653 de respondenti alesi in mod aleatoriu.
Cum ar fi sa parcurgi o expozitie de arta topaind printre ochiuri de apa? Sa te joci cu nisip, sa asculti valurile marii, sa treci printr-o fantana intr-un taram al povestilor?
De ieri, avem o harta rutiera a Romaniei complet digitalizata.
CEA MAI VECHE HARTA A ROMANIEI A FOST TIPARITA IN ANUL 1542 Ea a fost lucrata la Brasov, in anul 1542, si este opera sasului Ioan Honterus, care a desenat-o, a gravat-o pe o placa de lemn si apoi a tiparit-o in atlasul sau personal denumit "Rudimenta Cosmographica".
Cercetatorul Cristian Ciobanu, cel care a conturat harta fricii, isi propune acum sa o actualizeze- lucru posibil doar prin raspunsurile voastre. ... Cartierele Berceni, Vitan sau Militari se gasesc intr-o zona neutra de siguranta.
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Confruntandu-ma personal cu o boala grava si avand experienta celor aproape sase ani de voluntariat in cadrul Asociatiei MAME, am ajuns la concluzia ca, pentru a facilita vindecarea in cazul unui bolnav de cancer, nu este suficient sa ii fie asigurate doar serviciile medicale, ci este extrem de important sa ii fie tratate si problemele de natura emotionala, sociala si materiala pe care le creeaza specificul acestei boli.
In presa de ieri au aparut unele clasificari de performanta economica eronate, inspirate din Harta Interactiva a Antreprenoriatului in Romania.
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: "I-am scos de pe harta" Ca niste fantome cenusii de otel, tancurile se misca greoi prin pacla deasa care se ridica peste ruinele fumegande ale orasului:
In cadrul proiectului a fost aleasa o zona pilot din Medgidia, mai exact in zona garii.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Ziua Nationala a Romaniei este celebrata si de Google cu un logo special in care harta tarii este de culoare cafeniu-portocalie. Cei care intra astazi pe google au o surpriza.
Harta care da fiori Romaniei. ... "Seisme fara precedent istoric sunt posibile in Europa", este titlul articolului din cotidianul francez, semnat de Pierre le Hir, si care face referire la rezultatele unui studiu realizat de o echipa internationala formata din 50 de experti.
O teorie inca neprobata sustine ca sub gheata groasa din Antarctica exista o baza extraterestra de marimi impresionante. Aceasta teorii incredibile are la baza o celebra harta misterioasa care a fost desenata in 1513 de Piri Reis.
Google Flu Trends, un instrument care furnizeaza estimari aproape in timp real ale incidentei gripei in mai multe regiuni ale globului, este disponibil acum si in Romania.
google-analytics.com