Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (3.47 secunde)
Am putut constata insa, mai nou, ca in sfera de preocupari a ministrului muncii intra probleme care tin mai curand de Ministerul Economiei, cum este cazul cu situatia CET-urilor. Problema subventiilor la caldura este importanta si trebuie discutata, ea este insa de resortul direct al unui alt minister.
Cei aflati acum in posturi de conducere sunt obligati sa se intoarca cu fata catre popor, sa se uite in ochii celor care i-au trimis in functii si sa le raspunda la intrebari, pentru ca intrebarile poporului sunt intrebari grave, sa le asigure locuri de munca, medicamente in spitale si caldura in case, sa le redea demnitatea.
Datornicii vor ramane in continuare fara apa calda si chiar fara caldura la iarna. "Nu-i vom mai tolera pe cei cu datorii foarte mari.
Investitia in utilitati mai bune (apa, canal, caldura, curatenie, gaze, telecomunicatii), precum si servicii publice mai bune inseamna bani mai putini cheltuiti de fiecare dintre noi.
Ca sa aiba cat de cat, trebuie mai intai ca antepronuntatorul politruc Zegrean sa-si dea demisia. Si oricum, avizul e doar consultativ. Caldura mare, jos Basescu!
"Evident ca zgomotul si caldura politica intotdeauna par sa acopere lucrurile de substanta.
El a decis data de 29, poate sa decida inca o zi, ca oamenii sa nu fie presati de timp, de imprejurari, e si caldura aceasta pe care o resimtim cu totii.
De o parte si de alta, pe buza nametilor de caldura, doua triburi, care formau altadata un singur popor, se privesc chioras.
Prezenta la vot a romanilor la referendum a fost una fantastica in contextul in care PDL a boicotat alegerile, oamenii au plecat in concediu si caldura a fost mare.
Ma asteptam ca pe caldura asta infernala Basescu, marinar de profesie, se va duce la mare sa se scalde in valuri sau sa priveasca nostalgic vechiul far din Constanta.
Din acest motiv va recomand cu caldura sa votati candidatii USL pentru Camera Deputatilor si Senat", a declarat Nechifor. Vorbind despre Gavril Marza, liderul PSD Suceava a precizat ca acesta este un om cu experienta care stie exact ce are de facut pentru localitatile din Colegiul nr.
Egoismul omului Traian Basescu s-a revarsat si asupra acestui partid care a preferat, la caldura protectiei prezidentiale, sa nu performeze.
UPDATE 20.45 "M-a bucurat sa simt caldura si energia pozitiva din sala la Congresul PSD. Mi-a facut foarte bine sa fiu aici.
Salut cu caldura decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau, prin care limba romana este recunoscuta ca limba oficiala a Republicii Moldova.
Nu aveam caldura decat cateva ore. A fost totusi un copil chinuit. Prin teatru, prin autobuzul teatrului, prin turnee, acasa in frig.
Energia electrica si termica se vor scumpi semestrial (la 1 ianuarie si 1 iulie), in 2005, iar gazele naturale o singura data (in ianuarie), dupa cum se arata intr-un raport asupra inflatiei realizat de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Reamintim ca uzina din Arges este oprita si de patru luni nu mai are caldura, nici electricitate. Singura modificare fata de situatia anterioara este ca aproximativ 400 de salariati au primit saptamana trecuta, respectiv vineri, fiecare, cateva sute de mii de lei, suma maxima fiind de 800.000.
Preturile apartamentelor sufera o supraevaluare, date fiind si caracteristicile tehnice, de exemplu instalatiile de apa sau de caldura. Nu se constientizeaza ce inseamna sa se sparga o teava intr-un apartament recent zugravit“, a precizat Nicolescu.
In ceea ce priveste Apaterm, contractul de performanta prevede cinci criterii, printre care efectuarea reparatiilor de la subsolurile blocurilor prevazute in planul aprobat de Consiliul Local si realizarea investitiilor, reabilitarilor si modernizarilor punctelor termice prin montarea schimbatoarelor de caldura cu placi, conform programului aprobat de Consiliul Local.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, crede ca pretul national de referinta al energiei termice ar trebui scos mai repede decit era prevazut in acordurile cu organismele internationale.
google-analytics.com