Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (3.69 secunde)
una se cheama curatenie, a doua e cea a spatiilor verzi, a treia cainii comunitari, a patra caldura, a cincea canalizarea si a sasea sa fie tratati corespunzator de institutiile publice.
Liderul democrat-liberal, Emil Boc, a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, ca PD-L va initia in aceasta sesiune parlamentara cinci motiuni simple, referitoare la subventia pentru energia termica, educatie, infrastructura, sanatate si absorbtia fondurilor comunitare, prima dintre acestea, pe tema subventiilor la caldura, urmand a fi initiata joi, daca Guvernul nu decide, in sedinta de miercuri, sa plateasca administratiilor locale restantele in valoare de 2.000 de miliarde de lei.
"Aceasta motiune va fi sustinuta de colegii mei si, totodata, sunt convins ca cel putin la nivelul Comisiei de Industrie, unde s-a dezbatut foarte mult problema termoficarii, cei care apartin de PSD, si fac un apel chiar la ei, sa voteze aceasta motiune pentru a obliga guvernul sa se achite de aceasta responsabilitate si a nu lasa populatia in iarna fara caldura", a precizat Mircea Toader.
Primarul a mai amintit ca se asteapta ca aproximativ 45.000 de cetateni sa beneficieze de ajutor de caldura in aceasta iarna.
Cosmin Paun sustine ca in sedinta de indata s-a votat doar o hotarare privind rectificarea de buget privind subventiile pentru caldura, dar in niciun caz nu s-a stabilit noul pret al gigacaloriei.
"Increderea dumneavoastra este combustibil pentru mine, caldura dumneavoastra este incurajare pentru mine si cuvintele liderilor nostri reprezinta o imbarbatare si un sfat pentru mine.
Practic, locuitorii Craiovei mai au de asteptat pana cand isi vor vedea, efectiv, facturile la caldura diminuate ca urmare a reabilitarii termice.
In discursul de campanie, rostit mai mult pentru camerele de luat vederi decat pentru pesedistii sleiti de caldura din sala, Geoana s-a infierbantat ori de cate ori a pronuntat numele lui Traian Basescu.
Cand vine caldura, ma bag la umbra, cand o sa ploua, imi voi pune umbrela, iar cand o sa fie frig, ma voi imbraca mai gros", a mai spus edilul din Toplet, Ilie Hasca.
Coruptia, dur criticata de Bruxelles, a proliferat in randul unei clase de oficiali care conduc masini de lux si locuiesc in vile opulente - ce aduc aminte de vremurile cand Ceausescu construia palate in timp ce multi romani traiau fara caldura iarna si magazinele alimentare aveau rafturile goale, noteaza Reuters.
Un proces de reforma inseamna de multe ori cresteri de preturi, renuntarea la subventii, un cost mai mare pentru caldura.
- Preturile la alimente, caldura si apa calda vor sari in aer - Victor Ciutacu: "Basescu a cantat live scufundarea pe puntea Titanicului" - Nastase:
dragoste, caldura si multumire sufleteasca. In rest, important e sa fim cu totii sanatosi, pentru a putea trece cu bine peste anotimpurile grele ce vor veni.'
Pornind de la aceasta realitate, guvernantii considera ca este normal sa-i lase sa astepte la cozi, sa se calce in picioare, sa sufere de caldura.
darama gardul care imprejmuieste Casa Poporului, dupa care cheama jandarmii s-o apere de caldura poporului, generata de cunoscuta cimilitura: "Arza-i-ar focu’ !".
Luati-va dupa aia buni de la TVR1 si B1TV, care a cam dat coltu’. Semn rau. Nu vezi cata caldura emana poporul cand va zareste?
Ii recomand cu caldura sa citeasca un studiu excelent realizat in 2009 de Institutul National al Magistraturii (vezi si doc atasat), care spune cum vine cu prezumtia asta, cui se aplica ea si cand, cine e obligat sa o respecte.
Potrivit reprezentantului FMI, eliminarea subventiilor in acest an pentru caldura va avea efect si asupra inflatiei, care ar putea urca si pana la 6%, peste cea mai recenta prognoza a Bancii Nationale a Romaniei.
Era o caldura sufocanta", a spus Emil Boc, joi seara, la B1 Tv. Boc a tinut sa precizeze si ca nu l-ar fi putut ajuta pe Henri Paul daca nu mergea periodic la sala.
Presupunand ca statul social trebuie sa dispara, la comanda lui Traian Basescu si executia lui Emil Boc, ce observam in aceste zile de vacanta si caldura sufocanta?
google-analytics.com