Blogul lui Stelian Tanase: BASESCU : EU II INCHID USA IN NAS!
Ma asteptam ca pe caldura asta infernala Basescu, marinar de profesie, se va duce la mare sa se scalde in valuri sau sa priveasca nostalgic vechiul far din Constanta. Sau - daca nu avea chef sa fuga cu limuzina blindata pe autostrada soarelui (din care cativa colegi de partid s-au imbogatit) - va ramane loco sa navigheze cu vaporasul pe Herastrau.
M-am inselat. A ramas la Bucuresti, dar pentru alte scopuri. A aparut in fata presei cu o declaratie. I-a admonestat pe Ponta si Rus dar si pe altii. Le intoarce, se contrazice, minte. Ce a spus ieri, a uitat, azi zice invers. Se razgandeste tot timpul. Crede ca romanii au memoria scurta. Un exemolu - face pe dracul in patru sa se intoarca la Cotroceni. Atunci spune ca scopul lui nu mai e sa se intoarca la Cotroceni. Lumea crede ca nu are alt scop decat sa redevina presedinte in exercitiu. Ce conteaza ca a avut 7,4 milioane de voturi exprimate impotriva lui!? Pretinde ca restul 11 milioane de voturi au fost in favoarea lui. Minte. Nu toti absentii sunt partizanii lui. Sociologii stiu ca si printre absenti procentele sunt la fel ca la cei care s-au prezentat la vot. Deci si acolo simpatiile pentru TB sunt de cca 11%. Conform acestei proiectii, Basescu are impotriva lui 14,8 milioane de voturi. Cat inseamna, calculati si dvs.
Basescu este obsedat de aceasta numaratoare ! A transmis un mesaj absurd - nimeni sa nu raspunda cererii Administratiei. Sa taci daca vine cineva sa te intrebe cine sta la adresa, cine a plecat in strainatate, ce rude au murit, etc. Si ca sa fie clar, ca la mahala, in port, s-a dat de exemplu - eu ii trantesc usa in nas.
A pomenti din nou de pedepse - delicatesa a regimului sau. Se pare ca nu poate trai linistit, polticos, normal. Vrea sa il stie lumea de frica. Sa stie nea Vasile ca ii trimite mascatii, ca ii puna catuse, ca il baga in duba, ca il trimite la puscarie. Ieri a facut la fel, a vorbit de un chestor etc. sa aiba grija ca nu se stie pateste. Nici CCR se pare ca nu prea ii mai place acum. De ce a cerut guvernului sa ne numere din nou !? Basescu" s-a dezbracat de caracter" sa dea ultimele lui batalii. Este, orice am zice, un politician expirat. Tara ar rasufla usurata daca ar scapa de el. Pana si in PDL multi il considera un aducator de belele dar nu au curaj sa ii spuna in fata. In afara anturajului nu mai are nici un ecou. De unde disperarea, rictusul, atitudinile extreme. Cam nimeni nu il mai sustine si stie. A ajuns un trouble-maker! Iar lumea vrea liniste.