Cautare

150 de rezultate pentru "reclamatii" (3.07 secunde)
insa, ca nu poate sa nu existe si un insa, nu peste tot s-a procedat exact in litera si spiritul legii, lasindu-se loc la speculatii, reclamatii si multe nemultumiri.
In ceea ce priveste eventualele reclamatii referitoare la alergii din cauza materialului de lana, constantenii nu s-au ingramadit sa le depuna, dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al OJPC Rodica Mocanu.
Misiunea pe care o au are si parti mai putin obisnuite, controlorii avind dreptul sa-i verifice si sa-i supravegheze pe finantistii galateni atunci cind exista reclamatii impotriva lor.
Reclamatii Legat de lucrarile din Tiglina I, conducerea Distrigaz este nemultumita ca nu are suficient sprijin din partea autoritatilor locale.
Pornind de la reclamatii ale asiguratilor, dar si autosesizindu-se, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Galati a demarat mai multe controale, unele dintre ele si in farmacii, dar si in cabinetele medicale sau stomatologice.
In cazul unor reclamatii ale turistului cu privire la serviciile turistice contractate, agentia de turism organizatoare, agentia de turism detailista si prestatorii de servicii sunt obligata, potrivit legii, sa actioneze imediat pentru solutionarea reclamatiilor.
brevetul de turism, comisionul agentiei (intre 0 si 30%) si numerele de telefon pentru reclamatii. Sezonul aduce castiguri importante Pentru a mai scuti din cheltuielile cu promovarea, firma poate opera sub marca unor agentii deja consacrate pe piata, in baza unui contract de management.
Acesta a mai spus ca in momentul de fata institutia pe care o conduce primeste lunar reclamatii cu privire la depasirea termenului scadent la plata facturilor:
17 din categoria asigurarilor generale, ele fiind destinate sa acopere cheltuielile cu procedura judiciara si alte cheltuieli, cum ar fi apararea, reprezentarea si recuperarea pagubei suferite de asigurat printr-un proces civil sau penal sau in cazul unei reclamatii indreptate impotriva acestuia.
Conducerea galateana a Consiliului Concurentei ii anunta pe cei care au de gind sa faca reclamatii ca institutia si-a schimbat adresa.
In acest registru se vor regasi doar firme autorizate. Iar daca un client apeleaza la una dintre ele si este nemultumit, poate face ulterior reclamatii la registru.
Dragan a spus, de exemplu, ca in primul an de activitate unii vecini facusera un obicei din a face reclamatii.
"Avem camere de luat vederi, dar acestea nu-i pot impiedica pe soferi sa fuga. Pe baza imaginilor putem afla insa numarul masinii, dupa care facem reclamatii la politie", a declarat acelasi operator.
Ea a adaugat ca Ministerul de Interne a actionat in cazul unor reclamatii referitoare la organizarea unor lupte cu caini.
Cele mai multe reclamatii din partea consumatorilor au venit pe partea de contracte din cauza ca multe dintre ele contin pasaje cu scris marunt, pe care clientii il trec cu vederea si se trezesc dupa aceea ca platesc comisioane mari, a mai spus consilierul ANPC.
Au fost oprite de definitiv de la comercializare produse cu termen de valabilitate depasit si cu parametri calitativi neconformi in valoare de 417 lei si au fost solutionate 16 reclamatii.
"Am primit numeroase reclamatii de la cei care locuiesc in vecinatatea gropii si care s-au plins de faptul ca aerul devine irespirabil din cauza noxelor rezultate din autoaprinderea gunoiului care este adus si depozitat in groapa.
Aceasta, ca urmare a numeroaselor reclamatii referitoare la contractele incheiate de catre operatorii economici prestatori de servicii cu consumatorii persoane fizice, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.
Totul va incepe cu o conferinta de presa organizata la sediul OJPC Bihor, dupa care inspectorii OJPC vor oferi informare, consiliere, distribuire de materiale publicitare, primire de reclamatii in:
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) va infiinta in marile centre comerciale birouri unde consumatorii pot depune reclamatii.
google-analytics.com