Cautare

150 de rezultate pentru "reclamatii" (3.11 secunde)
Pozitia dominanta pe piata nu este o problema, ci abuzul de pozitie dominanta. Totodata nu am primit reclamatii ca Energy Holding ar fi manipulat piata", a adaugat Opris.
Gusa ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, insa reprezentantii Politiei Capitalei ridica din umeri motivand lipsa unei reclamatii scrise.
Nu mi se par reale aceste reclamatii. In momentul in care familia are un copil, iar copilul doreste sa se prezinte la examen, imi vine greu sa cred ca exista cineva care il poate impiedica sa nu intre in sala de examen", a declarat Tania Bogdan.
Cristi Dinu a mai afirmat ca, desi pe site-ul www.domnuleprimar.ro Galatiul este fruntas la reclamatii din partea locuitorilor privind activitatea Primariei, raspunsurile din partea acestei institutii nu sint la fel de prompte.
Loteria redistribuirii a dovedit, practic, ca legea uninominalului, in forma actuala, este o insulta la adresa electoratului roman. Conducerile partidelor s-au trezit cu foarte multe reclamatii din partea populatiei care cere explicatii despre aceasta i"magariei".
Sunt si asa prea multe reclamatii cum ca retrocedarile au fost facute in baza unor falsuri si trebuie sa ne edificam, pentru a impiedica un eventual dezastru”, a spus Brailoiu.
Trebuie sa metionez ca incepand de sambata, ori cel mai tarziu saptamana viitoare, la telefonul pentru reclamatii va raspunde un om, nu un robot", a mai precizat Dima.
Reamintim ca sediul in care isi desfasoara activitatea Maria Slatineanu este cel pentru care, acum cativa ani, primarul Ovidiu Brailoiu a fost nevoit "sa dea cu subsemnatul" pentru renovarile efectuate, ca urmare a unei reclamatii facute de PD-L Eforie.
Pe scurt, seful Biroului Marketing trebuie sa urmareasca, printre altele, scoaterea tuturor avizelor necesare construirii viitorului sediu OCPI, si sa intocmeasca rapoarte semestriale si anuale, iar "bonus" se mai poate ocupa de sesizari/reclamatii.
"Pentru a diminua numarul de reclamatii, credem ca ar fi necesar ca fiecare unitate sa aiba reprezentanti specializati care sa preia reclamatiile direct de la turist si sa incerce sa-i rezolve problema omului", a conchis seful CRPC Constanta, Bogdan Dima.
La sediul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului (CRPC) Constanta sunt depuse zilnic reclamatii prin intermediul carora cetatenii le aduc la cunostinta comisarilor ca vanzatorii de ziare vand cartile in cauza "pe sub mana".
De cand a devenit primar, Tusac a demonstrat ca numai reclamatii stie sa faca", a apreciat Iorgus. Deputatul este insa perfect de acord cu demersul ANI:
Presa bulgara scrie ca operatorii din Vidin si Oreahovo ameninta Romania cu reclamatii la Bruxelles si vor sa inchida porturile in semn de protest.
Ea a adaugat ca, din pacate, sunt reclamatii care vizeaza violenta asupra femeilor. - Roxana RUSU - Virginia CONSTANTINIU
sute si mii de reclamatii contra adversarilor politici pe principiul, stalinist: toarna sau inventeaza ca poate se leaga ceva; 5.Abuzul autoritatilor statului:
Reclamatii penale am avut. Am avut 500 cind eram primar general. DS: Vorbim de cele doua: cel privind casa din Mihaileanu si dosarul Flota.
El a amenintat Curtea Constitutionala in mod public, dar a facut in asa fel incat in exterior sa existe nenumarate reclamatii ca cei care au amenintat si au presat Curtea sunt reprezentantii USL.
Judecatorii Curtii constata, insa, ca obiectivul Senatului ar fi de a verifica reclamatii ale cetatenilor si nu de a-i controla pe procurori.
Cum sa creasca PDL cand in campanie s-au aflat doar cei din afara partidului plus TRU - mai mult pe post de figaro, si Monica Macovei cu texte si reclamatii ce frizau penibilul?
Ceea ce ar fi trebuit sa stie semnatarii acelor reclamatii este realitatea: o hartie o poti interzice, ...o convingere nu!
google-analytics.com