Cautare

793 de rezultate pentru "raluca nicolaescu" (4.07 secunde)
Nicolaescu, un executant al propagandei lui Ceausescu Cristian Tudor Popescu nu a fost miscat de opera lui Sergiu Nicolaescu.
Din acest punct de vedere, daca dam crezare vorbelor lui, ministrul Eugen Nicolaescu n-ar intra in tipologia trufasului. ... Dupa cum s-au petrecut deunazi lucrurile la Timisoara, Nicolaescu a dat dovada de un nemasurat dispret fata de cetatean, fata de oamenii cu care a stat fata in fata.
Raluca Pietroiu, tanara care in urma cu patru ani a inceput lupta cu o boala crunta, s-a stins din viata in urma cu putin timp.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului.
La trecerea lui Sergiu Nicolaescu am ales sa nu scriu nimic. ... Au fost apoi armatele de necro-cinefili, rigurosi esteti si doldora de principii, care fix in ziua mortii s-au simtit datori sa-i desfiinteze opera lui Nicolaescu, reducand-o sumar si nedrept la "productii politiste fara valoare si filme propagandistice".
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. ... Iolanda Nicolaescu a declarat ca testamentul nu este legal si a cerut o expertiza grafologica.
Filmul lui Sergiu Nicolaescu pe care comunistii nu l-au lasat la Hollywood. A fost "pariul" carierei Industria cinematografica din Romania ii datoreaza enorm lui Sergiu Nicolaescu. ... Potrivit Centrului National al Cinematografiei, 130.310.282 de romani au platit bilet la cinema pentru a vedea productiile lui Sergiu Nicolaescu.
Avem o afirmatie a ministrului sanatatii, Nicolaescu. ... Mai mult nu le-a trebuit amantilor dreptei ca sa constate ca Nicolaescu e bolsevic, iar prietenilor stangii ca sa constate ca e nazist. ... Ce spune, de fapt, Nicolaescu? ... Una peste alta, Nicolaescu nu cere un lucru anormal, nefiresc si daunator.
Senatul a respins, in sedinta de plen de miercuri, propunerea legislativa privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) si a Societatii Romane de Televiziune (SRTv), initiata de Raluca Turcan (PDL), dupa ce proiectul fusese respins de Camera Deputatilor , informeaza Mediafax.
Lia Vasilescu, la sefia Comisiei de Cultura Social-democrata Lia Olguta Vasilescu va fi noul presedinte al Comisiei pentru Cultura a Senatului dupa ce regizorul Sergiu Nicolaescu si-a inaintat, astazi, demisia din PSD, sustin surse pesediste, pentru Inpolitics.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor. ... Mona Musca si Raluca Turcan.
Deputatul Raluca Turcan a organizat o conferinta de presa pentru a anunta ca demisioneaza din Biroul Permanent Central al PNL, afirmand ca nu mai vrea sa fie partasa la "stilul de conducere falimentar pe care Tariceanu si compania il aplica in PNL".
Deputata Raluca Surdu o plagiaza pe Udrea. ... Iar daca, pe vremea in care isi dadea cu parerea despre "Presedintele Norvegiei", Elena Udrea era doar unul dintre consilierii aciuiati pe langa Palatul Cotroceni, cea care a incurcat acum" borcanele" este Raluca Surdu, deputat de Calarasi.
Cunoscutul om de radio si de televiziune, Raluca Moianu, a acceptat propunerea de a prelua conducerea singurei Academii de Balet privat din Romania care ofera diplome de stat recunoscute international, La Sylphide Ballet Academy.
Ce familie frumoasa are Raluca Zenga! Uite ce poze au facut de Craciun pe plaja din Dubai Raluca Zenga are o familie frumoasa, e fericita si linistita!
Pentru Raluca Zenga a devenit un obicei sa petreaca Revelionul la caldura. ... Raluca are insa un ritual pentru anul nou, de cand traieste in Dubai:
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
De asemenea, consideram ca aceasta tema chiar nu mai este de actualitate pentru ca s-a dovedit ca nu mai este criza, ca Guvernul si Parlamentul functioneaza si, daca va exista o criza, vom vedea la vremea respectiva ce solutii vom avea, iar una dintre solutii poate fi si cea a alegerilor anticipate“, a declarat vicepresedintele liberal Eugen Nicolaescu.
„Alegerile anticipate reprezinta o solutie extrema in cazul neindeplinirii obiectivelor cuprinse in calendarul Aliantei pana la sfarsitul acestui an“, a afirmat ieri purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, confirmand astfel ca liberalii nu sunt, deocamdata, adeptii acestei solutii, intens sustinuta de democrati.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
google-analytics.com