Cautare

793 de rezultate pentru "raluca nicolaescu" (5.54 secunde)
Deputatul PNL Sorin Paveliu, sustinator al Platformei Stolojan-Stoica, a declarat ieri ca va depune un denunt penal impotriva ministrului Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, acuzandu-l de neglijenta in serviciu, daca premierul Tariceanu nu il va demite pe acesta pana saptamana viitoare.
Judecatoria Sectorului 1 a stabilit ca plangerea presedintelui Traian Basescu prin care acesta cere daune morale de 50.000 de lei vechi ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sa fie discutata la 7 septembrie.
Procesul in care presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a fost amanat, vineri, pentru 12 octombrie, ca urmare a faptului ca, la randul sau, si Nicolaescu a formulat o plangere impotriva sefului statului.
Fostul subprefect al Constantei, Adrian Nicolaescu (foto), este de un an de zile inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului. In ciuda titulaturii care trezeste respect, Nicolaescu nu poate spune ca a plecat la mai bine. ... Ca subprefect, Adrian Nicolaescu a incasat in 2007 venituri salariale de 73.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, este sfatuit de colegul sau de partid - deputatul Sorin Paveliu - sa „nu se lase orbit de dificila lupta cu „grupurile de interese“ atunci cand lupta impotriva coruptiei din sistemul sanitar“.
Amintirile dureroase ale lui Sergiu Nicolaescu "Visul meu nu sunt filmele politiste sau de aventuri, ci filmele de arta", le povestea Sergiu Nicolaescu reporterilor "Adevarul", intr-unul dintre multele interviuri pe tema Revolutiei. Dar Sergiu Nicolaescu divaga mereu de la discutiile despre 1989.
Sergiu Nicolaescu. ... Sergiu Nicolaescu; ... Sergiu Nicolaescu si Anusavan Salamanian Cu: Ioana Pacula, Vladimir Gaitan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica - Joi, 17 mai, ora 08.30: ... Sergiu Nicolaescu; ... Sergiu Nicolaescu, Anusavan Salamanian, Liviu Rebreanu Cu:
Problemele de sanatate ale maestrului Nicolaescu au inceput acum 5 ani, cand a fost operat de doua ori pe creier! Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
Pe noile retete, va fi specificat medicamentul cel mai ieftin Ministrul Nicolaescu:
De la lansarea "reformei Nicolaescu" in Sanatate am asistat la o polemica foarte dura intre sustinatorii acestei reforme si adversarii ei. ... Dar, poate si datorita faptului ca respectivul Colegiu a fost de parere, in unanimitate (!), ca reforma-Nicolaescu e "amatoristica".
Concret, deputatul Eugen Nicolicea - vicepresedinte al comisiei parlamentare insarcinate cu anchetarea activitatii celor doua posturi publice de radio si televiziune - a sesizat Parchetul pe tema "falsului intelectual si uzului de fals” la care s-au dedat, in opinia lui Nicolicea, deputatii PNL si PD Raluca Turcan si Valentin Iliescu.
Specialistii de la fabrica PSD de zvonuri Ieri, purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, a gasit cea mai facila explicatie in privinta aparitiei la bursa zvonurilor a subiectului alegerilor anticipate.
Sergiu Nicolaescu, in stare grava la spital Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat la Spitalul Elias din Bucuresti si ar putea fi supus unei interventii chirurgicale. ... Pe 18 decembrie, Sergiu Nicolaescu a cazut pe gheata in curtea sa si si-a fracturat cateva coaste.
Scenarii si prognoze Eugen Nicolaescu, purtatorul de cuvant al PNL, confirma faptul ca la nivelul Coalitiei nu s-a discutat deocamdata despre marirea TVA.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, sustine ca in coalitia de guvernamant nu exista nici o criza, iar raportul de forte in Alianta D.A. ... In afara mai apar discutii“, a declarat Nicolaescu.
Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca liberalii au propus-o in urma cu cateva luni pentru aceasta functie pe Georgeta Ionescu, secretar de stat la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.
Dezbaterea motiunii a urmat acelasi tipar consacrat in ultimele luni - „Puterea zice una, Opozitia zice alta si fiecare are impresia ca i-a tras-o celuilalt“, asa cum a subliniat si ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Liderul PNL Mures, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca Biroul Permanent Judetean al filialei a decis sa solicite conducerii Aliantei D.A.
PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla pe tema sanatatii si impotriva ministrului Eugen Nicolaescu. Deputatul PSD de Timis, Ovidiu Branzan, unul dintre initiatorii motiunii, a declarat ca va fi inceputa o campanie de strangere de semnaturi in toata tara pentru demiterea lui Nicolaescu.
In fata unei intrebari care viza situatia in care se va plasa PNL dupa alegerile din 2008, vicepresedintele liberalilor, Eugen Nicolaescu, s-a aratat convins ca partidul sau va fi tot la putere.
google-analytics.com