REALITATEA.NET: SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat

Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. Sora regizorului, Iolanda, a contestat in instanta testamentul lasat de acesta dupa ce toata averea a fost trecuta pe numele sotiei. Iolanda Nicolaescu a declarat ca testamentul nu este legal si a cerut o expertiza grafologica.
Scandalul a pornit de la testamentul lasat de Sergiu Nicolaescu, care ar fi trecut-o ca unica mostenitoare pe sotia sa, Dana. Acum, sora regretatului regizor contesta veridicitatea actului.
"Toata averea stransa de fratele meu a fost facuta inainte sa se insoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios ca a fost singura trecuta in testament, dar o sa aflu care a fost cauza. Nu cred ca acea hartie e legala, pentru ca nu a fost inregistrata", a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru jurnalistii de la Libertatea.
Sora regizorului este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a afla adevarul despre testamentul fratelui sau.
Iolanda Nicolaescu planuieste sa duca documentul la un grafolog pentru a vedea daca semnatura apartine sau nu fratelui sau. "Ceva e putred aici. Noi am fost nedespartiti, aveam o relatie foarte buna si ne sfatuiam mereu. Nu cred ca fratele meu nu m-a trecut in testament", a adaugat Iolanda.
Regizorul, care a decedat la inceputul anului, la varsta de 82 de ani, a lasat in urma o avere impresionanta. Conform ultimei sale declaratii de avere, regizorul detinea o casa de vacanta in localitatea 2 Mai, doua apartamente de lux in Bucuresti, doua terenuri intravilane si 13 conturi bancare ce insumeaza aproape 400.000 de euro. La acestea se adauga drepturile de autor de pe urma difuzarii filmelor sale.