Cautare

793 de rezultate pentru "raluca nicolaescu" (5.17 secunde)
De aceea, de cateva zile, prin targ umbla zvonul cum ca subprefectul Adrian Nicolaescu ar putea fi schimbat, in timp ce acesta habar nu are despre ce poate fi vorba.
Potrivit lui Eugen Nicolaescu, viceliderul de grup al PNL, motiunea de cenzura se intemeiaza pe un complex de argumente.
Presa informeaza ca liberalul Eugen Nicolaescu a declarat, la "100%":
Senatorul Sergiu Nicolaescu, proaspat demisionar din PSD, a declarat pentru NewsIn ca gestul de a parasi formatiunea social-democrata poate fi explicat printr-o "nepotrivire de caracter cu unii lideri ai PSD", refuzand sa dea amanunte despre motivul demisiei sale.
Eugen Nicolaescu (USL) si Sulfina Barbu (ARD). Daca reprezentanta PDL candideaza in acelasi colegiu unde a fost aleasa la scrutinul de acum patru ani, Eugen Nicolaescu a venit in Capitala, dupa ce in 2008 a fost ales in Calarasi.
In aceste conditii, cei 20 de centi (7.000 de lei vechi) pe pachetul de tigari, pe care ii anuntase initiatorul acestei legi, Eugen Nicolaescu, se transforma in 45 de centi, aproximativ 16.000 de lei vechi pe pachet.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu va avea premiera anul acesta Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.
Paul Petrovici, apropiat al lui Sergiu Nicolaescu, o face praf pe sotia regretatului regizor:
Probabil ca, vorba doamnei Iolanda Nicolaescu, multi si l-au insusit pe Sergiu Nicolaescu, ca facand parte din familia lor! Haideti sa lasam sufletul lui Sergiu Nicolaescu sa se odihneasca linistit!", a spus regizorul Ioan Carmazan, un bun prieten de-al regizorului Sergiu Nicolaescu.
Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda despre sotia lui, Dana: "O fata asa de tanara ca sa stea cu un barbat de varsta lui inseamna..." Sergiu Nicolaescu a murit si a fost dus pe ultimul drum, insa ecourile decesului marelui cineast nu s-au stins.
Ministrul Eugen Nicolaescu a anuntat ca, potrivit contractului-cadru valabil de la 1 martie, este sistata finantarea din fondurile Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a spitalelor private, banii fiind directionati spre spitalele publice.
Ministrul Nicolaescu: ... Este pentru prima data in Romania cand unei institutii i se acorda statut de interes economic general", a precizat ministrul Nicolaescu. ... "Atunci cand institutul va obtine acreditari pentru toate liniile de fabricatie putem gandi ca institutul sa exporte anumite produse", sustine ministrul Nicolaescu.
Jurnalul National - Ministrul Eugen Nicolaescu:
Planurile financiare dar si strategia sistemului sanitar pentru anul viitor au fost sustinute de Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi si de Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
Sau cel putin asa ar vrea ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. ... Sa-si fi adus ea aminte de vorbele lui Caragiale, „sa se modifice, primesc, dar sa nu se schimbe nimic”, sau reforma lui Nicolaescu e menita mai mult sa incurce itele sistemului sanitar?
Domnul Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, transforma controversata Lege a farmaciilor intr-o problema pur personala. Cine nu este pentru proiectul ministerial este impotriva lui Nicolaescu. ... Important este ca legile sanatatii sa poarte numele Nicolaescu. ... Replica a fost „made Nicolaescu“.
Domnul Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, transforma controversata Lege a farmaciilor intr-o problema pur personala. Cine nu este pentru proiectul ministerial este impotriva lui Nicolaescu. ... Important este ca legile sanatatii sa poarte numele Nicolaescu. ... Replica a fost „made Nicolaescu“.
Studentul Anului de pe Alte Continente â€" Viorica Raluca Contu (Universitatea din Yamanashi, Japonia). ... Premiul Special in Arte "Grigore Vieru" â€" Alecsandra Raluca Dragoi (Universitatea Portsmouth, Marea Britanie).  Marele Premiu: Studentul Roman al Anului din Strainatate â€" Raluca Popa (Universitatea MIT, SUA).
Deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu au fost exclusi sambata din partid dupa o sedinta a Delegatiei Permanente.
Reactii la numire Pe de alta parte, deputatul PLD Raluca Turcan sustine ca a incercat sentimente confuze cand a aflat de numirea sotului sau, Valeriu Turcan, in functia de purtator de cuvant al Presedintiei.
google-analytics.com