Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (2.57 secunde)
de denunturile facute sub amenintare.Era de asteptat sa vedem un protest impotriva acestor stari de lucruri, pentru democratie, pentru libertate, pentru stoparea abuzurilor.
Manifestatia a fost una de protest fata de abuzurile din justitie, iar pe scena au urcat lideri precum Lia Olguta Vasilescu, C.P.Tariceanu, Liviu Dragnea sau premierul Viorica Dancila.
El a explicat, prin intermediul unui document-protest, ca in noaptea premergatoare Adunarii Nationale a Secuilor, "jandarmii au atacat si maltratat mai multi tineri maghiari", care au fost spitalizati.
Intrucat nu le-a fost prezentat nici macar un proiect de strategie, liderii CNM au decis saptamana trecuta sa organizeze pe 7 iulie un miting de protest la Petrosani, la care sa participe 5.000 de ortaci.
Nicolai a mai spus ca protestul semnat de unii dintre membrii PNL impotriva retragerii trupelor romanesti din Irak a fost un demers "neserios" si a dat exemplul deputatului Ioan Ghise, care, sustine Nicolai, a semnat acel protest dupa ce la telefon i s-a citit altceva.
Tocmai de aceea, alesul liberal a ales aceasta forma de protest, renuntand totusi la gestul initial, de a nu se mai prezenta deloc la sedintele CJC, pentru ca trebuie totusi sa reprezinte interesele celor care l-au ales.
Apel la Parlamentul European In acelasi timp, Ge-oana a anuntat ca va trimite scrisori de protest, dar va vorbi si personal, telefonic, cu toti liderii de grupuri parlamentare din Parlamentul European, inclusiv cu liderul Partidului Popular European - "formatiune la care doreste sa se afilieze PD" - pentru a aduce la cunostinta oficialilor europeni modul in care au procedat partidele de la guvernare, in special Partidul Democrat, in aplicarea legii privind stoparea migrarii politice.
Deputatul liberal Horatiu Buzatu, precum si Mihai Zdreala, membru de partid, si Constantin Savu, simpatizant, s-au imbracat ieri, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, in pionieri si au adus doua steaguri:
Comentand actiunile de protest care au loc, in ultimele zile, in capitala Ungariei, Markó Béla a declarat ca respinge in mod categoric orice fel de actiuni violente, "oriunde ar avea ele loc".
Memoriu PSD pentru Tariceanu Zeci de alesi ai PSD Vrancea au transmis ieri premierului Tariceanu un memoriu in care isi exprima ingrijorarea fata de incalcarea legilor statului roman, prin decizia de inlaturare din functia de presedinte al CJ a lui Marian Oprisan, amenintand totodata si cu mitinguri de protest.
In acest moment consilierul PNL Emil Tuicu a cerut sa ia cuvintul, dar nu i-a fost acordat. In semn de protest acesta si colegul sau Paul Ichim s-au ridicat si au parasit sala.
"Acest protest vine ca urmare a numeroaselor actiuni intreprinse si coordonate de domnul deputat Cornel Popa si care au vizat in mod negativ numeroasele proiecte si initiative ale organizatiei locale a municipiului Oradea.
"Duminica vom organiza un miting de protest fata de practicile de depozitare a deseurilor radioactive de pe platforma Magurele si in preajma Bucurestiului si nu numai in preajma Bucurestiului", a declarat ieri purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciuca.
Biroul de Consolidare a Unitatii (BCU), format din asociatiile islamice studentesti, apropiate reformatorilor, a declarat ca "strigatele de protest ale studentilor arata ca universitatile sunt inca vii".
Sustinem neprezentarea la vot ca semn de protest impotriva proastei negocieri duse de politicienii romani la capitolul aderare si impotriva dispretului cu care ne trateaza companiile multinationale din UE”, a declarat Cozmin Gusa.
In urma ultimului protest de strada organizat de pensionari, prefectul Mihai Capra a anuntat ca infiinteaza un soi de comitet din care vor face parte, in primul rind, liderii organizatiilor de pensionari din judet.
Acelasi lider al pensionarilor ne-a mai spus si ca urmatorul protest al pensionarilor va avea loc la Bucuresti, cel mai probabil pe data de 28 februarie.
Protestul tinerilor liberali de duminica este al doilea protest de acest gen, pe care PNL l-a organizat. In data de 2 martie, seniorii PNL s-au prezentat la o sedinta in Parlament purtand si ei papioane.
"Au fost la acel protest vreo 15-20 de oameni care au transmis mai mult mesaje politice decit informatii cu caracter sportiv.
Mai exact, Alianta Pensionarilor din Galati va organiza o noua actiune de protest in orasul nostru. Pensionarii si-au propus sa picheteze sediul Partidului National Liberal.
google-analytics.com