Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (2.58 secunde)
Incidentul din Piata Universitatii in care a fost implicat liderul PIN, Cozmin Gusa, petrecut in timpul mitingului de protest la decizia Parlamentului de a-l suspenda pe presedintele Romaniei, a provocat o reactie vehementa din partea acestuia.
Intr-un comunicat remis publicitatii, PIN anunta ca marti, intre orele 15.00 si 17.00, va picheta sediile judetene ale UDMR si cabinetul senatorial al presedintelui interimar, Nicolae Vacaroiu. Actiunea de protest vine ca urmare a refuzului de retragere a ministrului Zsolt Nagy din Guvern.
In cea de-a doua jumatate a saptaminii atentia galatenilor a fost atrasa de demisia liberalului Alexandros Galiatatos din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor si de actiunea de protest organizata de pensionarii galateni indreptata impotriva Guvernului Tariceanu.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Asociatia 21 decembrie 1989 organizeaza astazi un miting de protest - sustinut si de alte organizatii neguvernamentale - fata de decizia prin care, saptamana trecuta, Curtea Constitutionala a stabilit ca procurorii militari nu mai pot ancheta dosare in care sunt cercetati si civili.
Un protest in acest sens l-a constituit o sesizare a Forumului Civic al Romanilor din Covasna si Harghita, care afirma ca panoul este "menit a marca hotarul asa-zisului ¥inut Secuiesc, unitate administrativ-teritoriala inexistenta legal".
"Constantin Ciobotaru face un protest si ne-a ales pe noi pentru ca a considerat ca suntem un partid de opozitie la Galati si o sa incercam sa-l ajutam", a precizat Ion Stefan.
Sub pretextul ca i s-a pus in vedere "ca, in cazul in care printr-un mars de protest ar 'boicota' Adunarea Ecumenica ce se desfasoara in oras, va suporta rigorile legii", episcopul se pregatea sa inmaneze reprezentantilor europeni un text cu urmatorul continut.
Podgorean i-a trimis lui Geoana o scrisoare de protest fata de locul in care a fost plasat pe lista, sugerandu-i lui Geoana sa se puna pe el in locul sau, pe post de locomotiva electorala.
Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) critica dur eliberarea din inchisoare a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustinand ca aceasta ar arata ca "justitia din Romania are reprezentanti corupti si executanti ai politicului, ai lui Ion Iliescu si PSD".
In replica Fesan, sosit printre cei aproximativ 80-100 revolutionari prezenti la protest, a dat asigurari ca ritmul actual de lucru va permite preschimbarea certificatelor in termenul prevazut de lege.
Cinci consilieri locali PSD din Mangalia risca sa fie exclusi din partid, dupa ce au semnat un protest referitor la ultimele evenimente produse in cadrul Consiliului Local Municipal, alaturi de colegi din alte partide.
Cinci consilieri locali PSD din Mangalia risca sa fie exclusi din partid, dupa ce au semnat un protest referitor la ultimele evenimente produse in cadrul Consiliului Local Municipal, alaturi de colegi din alte partide.
"Postul de viceprimar revine, conform algoritmului, PC-ului, si daca la sedinta va fi propus cineva de la PSD, ma voi abtine de la vot in semn de protest.
La sfarsitul anului trecut, sindicalistii au amenintat cu actiuni ample de protest ale salariatilor, mai intai prin greva de avertisment si apoi, eventual, chiar cu greva generala.
Partidul Conservator a lansat duminica candidatura lui Codrin Stefanescu la Primaria Capitalei, organizand in acelasi timp un miting de protest fata de situatia Parcului Bordei.
Cu aceeasi ocazie, senatorul a dat citire si unui protest fata de taxa de prima inmatriculare, aratandu-se din nou solidar cu demersurile lui Basescu in acest sens.
Printre cei care au trecut la PDL se numara viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Adrian Popa, cinci consilieri locali din Consiliul Local Cluj-Napoca, precum ti alti semnatari ai "Manifestului Liberal de la Cluj", lansat in luna februarie, in semn de protest fata de apropierea PNL de PSD.
Liderul PIN Bucuresti, Oana Rotaru, a depus, marti, la BEM, candidaturile acestei formatiuni pentru CGMB si Primaria Generala a Capitalei, Cozmin Gusa, aspirant la functia de primar general, lipsind de la eveniment, in semn de protest fata de tratamentul la care au fost supusi de BEC.
Prezent la sediul central al PSD, pretedintele Mircea Geoana a comentat actiunea de protest a celor circa 20 de persoane, el aratand ca, atunci cand in campanie electorala vede mitinguri tinute in fata sediilor de partid, nu se poate gandi decat ca "este vorba de mana perfida a adversarului politic".
google-analytics.com