Cele mai importante evenimente

Dupa mai multe luni de lupte Alianta Pensionarilor din orasul nostru a cistigat un prieten influent. In urma ultimului protest de strada organizat de pensionari, prefectul Mihai Capra a anuntat ca infiinteaza un soi de comitet din care vor face parte, in primul rind, liderii organizatiilor de pensionari din judet.

Tot aici vom vorbi si despre faptul ca primarul Dumitru Nicolae a reusit, sau cel putin asa se pare in acest moment, sa-l convinga pe Eugen Durbaca sa renunte si la Florin Popescu, directorul de SADP, dupa ce l-a sacrificat pe Ion Stefan, fostul sef al societatii Apa Canal.

Cel mai activ partid

Partidul Ecologist din Romania a reusit sa organizeze o alianta “verde”, care va incerca sa trimita doi oameni in Parlamentul European si sa sparga in 2008 pragul electoral de cinci procente.

Cel mai inspirat om politic

Victor Paul Dobre a avut taria de a face un pas inapoi in momentul in care s-a discutat despre posibilitatea ca el sa ocupe fotoliul de secretar general al Guvernului, acesta fiind lasat liber de colegul sau de partid Radu Stroe. Liderul Organizatiei Judetene PNL Galati a reusit in acest fel sa scape, e drept ca doar pentru moment, de imaginea de vinator de functii.

Cele mai tari declaratii

"Eu vreau sa va spun ca ceea ce se scrie prin ziare nu-i realitate", a tinut sa le explice ziaristilor primul cetatean al Galatiului, Dumitru Nicolae.

"Am aranjat cu Dumnezeu sa aduca zapada abia dupa ce noi vom reusi sa impartim toate lemnele de foc", a marturisit acelasi primar Dumitru Nicolae.

"Dupa doi ani de guvernare ai Aliantei a venit timpul sa terminam cu prostiile si sa trecem la munca", a concluzionat Petru Lificiu, fost pesedist si actul presedinte al Partidului Ecologist Roman.