Cautare

585 de rezultate pentru "protest" (2.61 secunde)
El a mentionat totodata ca, daca va fi cazul, va apela si la alte forme de protest regulamentare pana cand Nastase va rezolva cu ajutorul personalului tehnic si administrativ problema votarii in sistem electronic.
In plus, potrivit directorului festivalului, Richard Moore, organizatorii au fost asaltati cu email-uri de protest impotriva prezentei in festival a documentarului.
Pentru el, motivarea diferentei de numar dintre cei ce si-au anuntat prezenta la protest si cei care au venit a fost simpla:
Conducerea PSD Roman a amenintat cu demisiile in bloc ale alesilor locali ai acestei formatiuni politice, ca forma de protest fata de presiunile care s-ar face de catre conducerea Aliantei.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri in plenul Senatului ca a renuntat la organizarea mitingului de protest de la Odorheiu Secuiesc.
La fel, numeroase femei prezente in viata publica romaneasca au semnat o nota de protest fata de declaratiile liderului organizatiei PNL Bucuresti, Ludovic Orban, apreciind ca denota o atitudine "profund misogina, discriminatorie si insultatoare".
La 25 februarie/5 martie s-a semnat Protocolul de la Buftea, care prelungea cu 14 zile armistitiul cu Puterile Centrale, odata cu acordul de satisfacere in masa (in semn de protest) a tuturor pretentiilor Puterilor Centrale.
Constantin Ticu Dumitrescu - membru al Colegiului CNSAS - s-a aflat sambata dupa-amiaza la Brasov, unde s-a intalnit cu cei aproximativ o suta de revolutionari brasoveni aflati de mai multe zile in greva foamei, in semn de protest fata de "ascunderea adevarului despre Revolutie".
Intruniti sambata la Conferinta Teritoriala a Ordinului Arhitectilor din Romania, specialistii in urbanism si arhitectii din Oltenia au cerut la unison oprirea masacrului si au semnat un document de protest fata de intentiile primarului de a permite unor investitori amplasarea unei constructii de tip mall langa Teatrul National.
Intitulat Pentru libertatea presei si a jurnalistului, acesta era un protest la adresa incalcarii dreptului la libera exprimare si demasca masurile represive luate de guvernul Bratianu impotriva jurnalistului Emil Galli.
Faimosul matematician si filozof Leibniz, in lipsa unei reconcilieri intre catolici si protestanti, drept protest, polemizeaza publicand in 1696, unele extracte scandaloase din Diario lui Burcardo, cu titlul Specimen historiae arcane, sive anecdotae de vita Alexandri VI Papae.
Ei au organizat insa greve, miscari de strada, ocuparea de terenuri agricole si tot felul de actiuni de protest cu tenta agitatorica in jurul catorva chestiuni, cu care de altfel se confruntasera si in perioada cand ei se aflau la guvernare.
In perioada urmatoare, Constantin Brancusi a refuzat sa participe la orice manifestare publica, in semn de protest fata de ocupatia nazista.
Ministrul Integrarii Europene, democrata Anca Boagiu, a starnit reactii de protest in lumea parlamentara prin declaratiile facute la sfarsitul saptamanii, prin care ii acuza pe senatori si pe deputati ca sunt "niste frustrati", pusi pe cotcodaceala, care nu inteleg ca treaba lor e sa dea Romaniei legile necesare integrarii".
Pensionarii gorjeni vor iesi in strada de Ziua Muncii, pentru a participa la un miting de protest care va avea loc in Piata Prefecturii din centrul municipiului Targu Jiu, intre orele 10.00-12.00.
Publicul care a votat Syriza a facut-o si din protest fata de o clasa politica expirata, care a folosit banii europeni pentru perpetuarea clientelismului si ineficientei si a ratat schimbarea Greciei.
Grupul deputatilor PRM s-a retras de la lucrarile plenului Camerei, in semn de protest fata de afirmatiile deputatului PNL la adresa colegului lor de partid.
Ea a mai spus ca, indiferent ce va face ministrul Educatiei, va depune la minister un protest public, insotit de solicitarea demisiei ministrului Hardau pentru nerespectarea promisiunilor facute profesorilor in urma grevei din noiembrie 2005.
Militarii turci ar fi deschis focul asupra demonstrantilor care incercau sa treaca podul din Istanbul in semn de protest fata de lovitura de stat.
Este un protest eminamente politic, e foarte clar ! Bejancu Serban: Trebuia de mult sa faca asta! Don Pedro: Exact. Serban.
google-analytics.com