Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (3.93 secunde)
Prima de casare nu va fi majorata in acest an, insa programul Rabla ar putea fi extins la persoane juridice, a declarat ieri ministrul mediului, Nicolae Nemirschi.
Romanii cumpara din ce in ce mai putine electrocasnice, dar in schimb vaneaza indarjit produsele IT&C, ne-au declarat reprezentantii magazinelor de retail din acest sector.
Pe langa taxa de poluare, Guvernul a analizat azi si noile prevederi ale programului Rabla.
Producãtorii ºi importatorii de maºini, care doresc sã intre in ProgramulRabla” 2009, iºi pot depune dosarele la Administraþia Fondului pentru Mediu (AFM) panã pe data de 27 februarie a. ... Anul acesta, Rabla aduce ca element de noutate majorarea primei de casare la 3.
Statul intareste legislatia privind valorificarea/reciclarea si comercializarea componentelor provenite din dezmembrarile auto in cadrul Programului Rabla. ... Programul Rabla 2012 va debuta cel mai probabil in luna martie, avand in etapa initiala prevederi financiare pentru casarea a 30.000 de autovehicule mai vechi de zece ani.
ale pietei auto sunt inregistrate anual prin programul "Rabla". ... In urmatorii doi ani, in ciuda derularii programului "Rabla", dealerii din Oltenia nu au reusit sa vanda mai multe autoturisme noi.
Pentru ca vanzarile scad, comerciantii de electrocasnice incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a nu-si pierde din clienti. Anul acesta, magazinele care vand electrocasnice in rate se asteapta la vanzari mai mici cu pana la 15%.
Retailerii de electronice si electrocasnice estimeaza ca piata de profil s-a cifrat, la finele lui 2004, la 700 - 800 de milioane de euro, cresterea fata de anul precedent fiind modesta (sub 10%).
Cu alte cuvinte, dupa 1 ianuarie 2007 s-a putea ieftini vizibil, chiar cu pana la 30%, produse precum televizoarele, combinele muzicale, dar si frigiderele, masinile de spalat si alte electrocasnice.
Pina la sfirsitul anului 2006 Romania platea pentru produsele electronice si electrocasnice importate din tarile UE taxe vamale cuprinse intre 15 si 30%.
Creditele mai accesibile vor impulsiona vanzarile de electrocasnice, mobila si autoturisme, potrivit reprezentantilor institutiilor financiare nebancare (IFN).
Odata cu introducerea taxei verzi, bihorenii se vad nevoiti sa plateasca mai mult pentru achizitionarea aparatelor electrocasnice. CECED, asociatia care s-a angajat sa preia responsabilitatea de colectare si reciclare a produselor electrocasnice si electronice, a gasit o explicatie stupida pentru noua taxa:
Sambata galatenii nu s-au inghesuit sa scape de obiectele electrice si electrocasnice care nu le mai erau de folos.
"Daca mergem in magazine, toate produsele electrocasnice, frigidere, combine frigorifice, masini de spalat au clase de eficienta ridicata, niciunul nu e clasificat jos.
, vanzarile produselor electrocasnice a inregistrat un declin, cele mai afectate fiind echipamentele de birou si sectorul foto. ... Daca la nivel national, situatia vanzarilor de electrocasnice este intr-o continua scadere, se pare ca, piata constanteana nu a simtit o scadere acuta a vanzarilor din acest sector.
Astazi, la City Mall, a avut loc inaugurarea primului magazin realizat in parteneriat de catre un producator de electrocasnice si un retailer.
Craiovenii se pot inscrie in aceste zile in Programul de stimulare a innoirii parcului auto, prin care statul acorda o prima de 30 de milioane de lei vechi pentru masinile casate. ... Programul este valabil pana la sfarsitul anului.
000 de autovehicule oferite prin intermediul primei etape a programului Rabla, romanii au cumparat doar 10.
Scade valoarea rablelor Editia 2011 a programului "Rabla" ... Ministrul a precizat ca modificarile ar urma sa intre in vigoare de la data de 1 februarie 2011, atunci cand va incepe editia din anul viitor a programului Rabla.
Etapa a treia, si ultima a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, Rabla 2007 incepe astazi si se va incheia pe 12 decembrie. ... Potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu, pentru ultima etapa a programului Rabla au ramas disponibile 418 autoturisme.
google-analytics.com