Astazi, la City Mall, a avut loc inaugurarea primului magazin realizat in parteneriat de catre un producator de electrocasnice si un retailer. Groupe SEB alaturi de Domo fac astfel un pas promitator si unic pe piata electrocasnicelor din Romania cu scopul de a veni in intampinarea noilor cerinte ale consumatorilor romani, din ce in ce mai diversificate, punand accentul pe sanatate, confort, performante tehnice, servicii de asistenta si consiliere.
Situat la primul etaj, in City Mall, magazinul ofera clientilor sai pe o suprafata de 83 mp o experienta aparte: aceea de a se regasi intr-o imensa bucatarie, dotata la cele mai inalte standarde. Groupe SEB si Domo isi doresc ca fiecare consumator sa se bucure de caldura, culoarea, confortul si atmosfera prietenoasa, caracteristici specifice caminului. Datorita produselor variate (produse pentru gatit sanatos, produse de ingrijire personala, aspiratoare) si preturilor accesibile, magazinul din City Mall se adreseaza intregii familii, propunandu-si sa devina magazinul in care clientii sa aiba incredere si sa se simta ca acasa. Promotiile indraznete vor reprezenta un punct de atractie suplimentar.
Groupe SEB Romania, reprezentantul in Romania al producatorului international al brandurilor Tefal, Rowenta, Moulinex, Lagostina si Krups deschide primul sau magazin in parteneriat cu DOMO, in City Mall. Pe data de 19 mai, in cadrul conferintei de presa se va anunta oficial parteneriatul celor doua nume sonore de pe piata electrocasnicelor din Romania. Impreuna cu DOMO, care este fara indoiala cel mai dinamic retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, Groupe SEB Romania demareaza un pionierat, care va confirma faptul ca piata de electrocasnice e din ce in ce mai sofisticata.