Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (8.15 secunde)
Suma, necesara pentru achizitionarea a 12.576 de autoturisme noi, a ramas nedistribuita din prima etapa a programului "Rabla" si a fost repartizata producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati ai acestora, care au utilizat cel putin 80% din suma contractata in prima etapa.
Ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, anunta oficial ca agentii economici vor putea sa-si schimbe masinile mai vechi de 10 ani cu autoturisme noi, in cadrul celei de-a treia etape a programului Rabla, ce va incepe la 1 septembrie, dar dupa adoptarea unei scheme de ajutor de stat pe trei ani.
Programul de stimulare a innoirii parcului auto national, derulat si anul acesta de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD), i-a stimulat si pe dealerii auto, care au oferit bonusuri de pana la patru ori prima de casare oferita de Guvern.
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a validat lista producatorilor, a importatorilor si distribuitorilor de autoturisme acceptati in Programul de Stimulare a Innoirii Parcului National Auto 2007.
Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati care vor participa in 2008 la programul "Rabla", cel mai mare numar de autoturisme fiind alocat marcilor Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki, care vor putea vinde cate 3.199 de autoturisme.
Proprietarii masinilor mai vechi de 12 ani se pot inscrie in programul "Rabla" din 25 aprilie. ... Programul se va derula in trei etape, ultima fiind prevazuta pentru luna decembrie.
Guvernantii au dat liber la cumpararea de tractoare noi prin Programul Rabla. ... Îsi pot cumpara unul nou prin Programul Rabla atât proprietarii de astfel de utilaje, cât si mostenitorii acestora, dupa cum se arata în Legea nr.
Cele mai multe autoturisme incluse in programul "Rabla 2008'' sunt marci Dacia, Daewoo, Fiat, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault/Nissan si Suzuki, potrivit listei producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati ai acestora, validati vineri, 30 mai, de Comitetul de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu, pentru a participa la Programul de stimulare a innoirii parcului auto national.
Programul special de preaderare pentru agricultura si dezvoltare rurala (SAPARD) a fost creat pentru a sprijini eforturile de aderare a tarilor candidate la Uniunea Europeana din centrul si estul Europei.
Creditul pentru achizitionarea de produse electronice si electrocasnice a fost cel mai popular tip de credit in ultimele 12 luni, potrivit unui studiu efectuat de compania Daedalus Consulting.
Astfel, craiovenii care doresc sa-si achizitioneze produse electronice si electrocasnice fara a face dovada veniturilor prin adeverinta de salariu mai au la dispozitie doar doua saptamani.
De la electrocasnice, mici si pana la solutii impotriva insectelor, marile magazine au taiat destul de mult din preturi, astfel incat, in minivacanta de 1 Mai, multi clienti sa le treaca pragul. Cele mai "tari" oferte se gasesc in cazul produselor electrice si electrocasnice.
Dupa ce directorul general al Agentiei pentru Protecta Mediului, Mihai Turcu, ne-a declarat duminica faptul ca in urma campaniei au fost colectate 4 tone de obiecte electrice si electrocasnice, primarul Dumitru Nicolae a afirmat in cadrul conferintei de presa sustinute ieri ca la centrele de colectare a deseurilor au ajuns doar 2,45 tone de deseuri.
Magazinele ce ofera credite populatiei pentru achizitii de electronice si electrocasnice sustin ca nu vor creste preturile în urmatoarele luni, în ciuda faptului ca Banca Nationala a cerut constituirea unor provizioane de catre finantatorii acestor magazine, pentru a descuraja creditele cu buletinul.Banca Nationala a României (BNR) a dispus luni noi masuri de politica monetara, ce ar avea ca efect limitarea creditelor de consum în valuta, în special a creditului cu buletinul.
Preturile produselor electronice de larg consum din Romania se situau in primavara lui 2007 la 95 la suta fata de media din Uniunea Europeana, iar in cazul produselor electrocasnice la 93 la suta fata de media din UE, potrivit unui studiu publicat de Biroul de Statistica al Uniunii Europene (Eurostat).
Este unul dintre producatorii de electrocasnice de top din Europa, cu o istorie de peste 6 decenii.
Amenajarea punctelor de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice (DEEE) ar putea umfla pretul gunoiului, deoarece autoritatile locale ar fi nevoite sa faca investitii serioase in acest sens.
Hai sa vorbim un pic si despre celelalte electrocasnice. ... Multimea pe care o vedeti adunata aici nu e pentru un gadget nou, un smartphone, o tableta cine stie, ci pentru doua electrocasnice, o masina de spalat si un frigider cu garantie 20 de ani.
Adica un fel de "programul rabla" aplicat de aceasta data locuintelor vechi. Prin sistemul buy-back imobiliar, oamenii pot da apartamentul vechi, la schimb, pentru cel nou, urmand ca la final sa achite diferenta.
Fermierii care detin tractoare vechi au posibilitatea de a le inlocui cu altele noi, prin programul rabla destinat acestor tipuri de vehicule.
google-analytics.com