Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (3.63 secunde)
Programul Rabla 2010 a demarat in 18 februarie.
"Rabla" va demara pe 18 martie. Programul "Rabla", editia 2011, pentru persoane fizice va demara in data de 18 martie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely.
Reducerea numarului de credite de consum, determinata de masurile Bancii Nationale, a generat, asa cum era de asteptat, scaderea vanzarilor pe piata de electrocasnice.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Programul "Rabla" ... Acesta a precizat ca, de la 1 februarie 2011, va incepe noul Program "Rabla", pentru care legea si normele de aplicare vor fi aprobate pana la sfarsitul lunii noiembrie.
Printre cele mai mari reusite pe care Ministerul Mediului si le-a trecut in cont in anul care a trecut se numara programul de reinnoire a parcului auto, precum si campania de colectare selectiva a deseurilor electrocasnice si elctronice.
Persoanele fizice care doresc sa-si cumpere o masina noua pot apela la programul 'Rabla'', care a inceput oficial pe 1 iunie si are alocata o suma totala de 120 de milioane de lei, prima acordata fiind de 3.000 de lei.
Asa cum era de asteptat, programul de innoire a parcului auto, cunoscut sub numele de "Rabla", esueaza la atingerea obiectivelor stabilite la demararea acestuia.
Sâmbata, în 110 localitati din România s-a desfasurat Campania nationala de colectare a deseurilor electrocasnice.
Aceasta concluzie se poate trage daca tinem cont de roadele actiunii de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice de la populatie, care s-a desfasurat sambata in municipiul nostru.
Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati care vor participa in 2008 la Programul "Rabla", cel mai mare numar de autoturisme fiind alocat marcilor Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki.Potrivit listei producatorilor, importatorilor si distribuitorilor autorizati, inscrisi in programul de stimulare a innoirii parcului auto national in 2008 si validati, in sedinta de vineri, a Comitetului de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu, cel mai mare numar de autoturisme a fost aprobat pentru marcile Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki - cate 3.199 de autoturisme.
In cateva zile se da startul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, prin care romanii isi pot cumpara masini noi cu ajutor de la stat.
Programele Rabla Clasic si Rabla Plus iau startul astazi si vin cu noutati. Prima de casare pentru o masina veche va ajunge acum la sapte mii de lei, iar daca vor fi predate doua masini, valoarea ecotichetului va fi 10.000 de lei.
Prin Programul "Rabla" ... De asemenea, valabilitatea tichetelor din cadrul Programului Rabla a fost prelungita pana la 31 ianuarie 2011.
Ministrul interimar al mediului, Barna Tanczos, a vorbit la Jurnalul de Seara de la Digi24 despre redeschiderea din decembrie a programului ,,rabla pentru electrocasnice" si despre modificarile care au fost aduse pentru aceasta noua editie.
Incepe o noua sesiune "Rabla pentru electrocasnice". De astazi cei care vor sa beneficieze de vouchere pot sa se inscrie in program.
Serviciul de Telecomunicatii Speciale a precizat, vineri, ca aplicatia utilizata de catre Administratia Fondului pentru Mediu in cadrul programului "Rabla pentru electrocasnice" nu a fost dezvoltata de STS.
Romanii care vor sa-si cumpere laptop-uri si tablete pot face acest lucru in a doua etapa a programului rabla pentru electrocasnice care a inceput astazi.
Seful legislativului judetean crede ca programul "Rabla" pentru tractoare, suspendat de actualul guvern, ar fi dat o speranta acestei fabrici.
, ca prima de casare pentru masinile schimbate prin programul Rabla ar putea creste in vara, daca dealerii auto nu vor putea sa-si respecte angajamentele, pe fondul crizei. ... Programul Rabla va incepe astazi, 11 martie a.
google-analytics.com