Cautare

3654 de rezultate pentru "programul rabla electrocasnice" (2.96 secunde)
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
"Rabla", programul de innoire a parcului auto, a inceput sa agite spiritele atat printre doljeni, dintre care unii s-au grabit sa se inscrie de pe acum, cat si printre dealeri, care inca asteapta numarul oficial de locuri ce vor fi disponibile.
Desi anuntat cu mare fast la început de an, programul "Rabla" pentru tractoare nu a demarat.
Romania trebuie sa colecteze anual 88.000 de tone de deseuri electronice si electrocasnice, pentru ca altfel risca sa fie amendata de UE. ... Fiecare roman va fi nevoit ca din acest an sa duca la punctele speciale de colectare patru kilograme de deseuri de produse electronice si electrocasnice (DEE).
Desi introdusa oficial de la 1 mai, taxa verde pentru colectarea deseurilor de produse electronice si electrocasnice nu se aplica în majoritatea magazinelor din Banie.
Guvernul a dat 91,4 milioane lei prin programul Rabla de inlocuire a parcului auto vechi, adica numai 76% din fondurile alocate pentru 2008, pentru ca romanii au depus doar 30.466 de cereri de casare a masinilor, a declarat, luni, presedintele Administratiei Fondului de Mediu (AFM).
Ministerul Mediului a decis alocarea inca din cadrul primei etape a programului Rabla a unei cote suplimentare de 1.731 de unitati pentru Dacia, datorita cererii foarte mari din partea populatiei, a declarat ieri ministrul de resort, Nicolae Nemirschi.
Programul Rabla 2012 va demara cel mai probabil in luna martie, cu o intarziere de doua-trei saptamani fata de planurile initiale, a declarat ieri seful Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Gheorghe Popescu, citat de 0-100.ro.
Programul de stimulare a innoirii parcului national auto va fi reluat in acest an, potrivit unei decizii a guvernului.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Guvernului i s-ar fi cerut o triplare a numarului de autoturisme cuprinse in Programul "Rabla".
Taxa pentru reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice impusa de UE ar putea scumpi aceste produse cu pana la 20 de euro, apreciaza analistii din piata.
2,7 miliarde de lei au fost alocate in plus pentru programele Rabla, Rabla pentru Electrocasnice si Casa Verde. Pentru Rabla Clasic, Guvernul a marit bugetul cu 560 de milioane de lei, iar pentru programele verzi este alocat 1 miliard de euro pentru statii de incarcare electrice.
Demararea programului "Rabla" se amana cu cateva zile, deoarece lista cu dealerii validati nu a fost publicata pe site-ul AFPM.
Agentia Fondului de Mediu a decis ca inca 4.160 de proprietari de rable sa poata beneficia de o masina noua prin reluarea Programului "Rabla", care va dura doua luni, intre 15 septembrie si 15 decembrie.  Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 12,48 milioane RON.
Citeste mai jos care ar putea fi noile conditii pentru 2011 Programul "Rabla 2011" ... Colectorii asteapta noile reguli Cu toate acestea, un audit realizat de Curtea de Conturi a Romaniei (CCR) pe Programul "Rabla"
Criza economica loveste si Programul National de Innoire a Parcului Auto. ... In Gorj, Programul "Rabla" se desfasoara doar prin singurul furnizor din judet al masinilor marca Dacia.
Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Criza financiara si proasta gestionare a programului "Rabla" au dat peste cap piata auto, determinand cresterea inregistrarilor de masini rulate cu 70,5%, la 117.429 de unitati.
Se da startul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus. ... La Rabla Clasic, persoanele juridice au alocata suma de 130 milioane de lei, persoanele fizice - 235 de milioane lei, iar institutiile publice - 27 milioane de lei.
Numarul de locuri disponibile in judet in prima faza a programului "Rabla" pare sa fie suficient, potrivit comerciantilor de automobile noi. ... Lista producatorilor si comerciantilor de masini noi din programul "Rabla 2009" a fost validata.
google-analytics.com