Cautare

61455 de rezultate pentru "primarul din tuzla" (6.57 secunde)
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Sala mare a Primariei municipiului Craiova a fost joi scena unui nou conflict intre primarul Antonie Solomon si membrii consiliului local Cearta dintre executivul si legislativul local a pornit joi de la...
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca galatenii vor scoate in scurt timp mai multi bani pentru a plati factura la intretinere. ... Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca si-a dat acordul pentru luarea acestor masuri. Motivul este situatia grea prin care trec Electrocentrale si Apa-Canal din cauza scumpirilor generale.
Primariile micilor orase din Dolj au o politica mai agresiva decat Craiova in ceea ce priveste atragerea investitorilor in aceste localitati. Cel putin asa reiese din declaratiile responsabililor in domeniu. ... Din 32 de hectare disponibile,12 sunt langa viitorul pod Calafat-Vidin.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Magistratii gorjeni au respins cererea de eliberare pe cautiune pentru primarul spagar Constantin Parvulescu, din comuna gorjeana Farcasesti.
Aceasta pentru ca, dupa cum sustine primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, "conflictul dintre detinatorii de structuri de cazare si minister este abia la inceput". "El va lua amploare in detrimentul turismului si turistilor", sustine primarul Constantei.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
Primarul Sorin Oprescu anunta ca meciul cu Argentina se va juca pe noua arena si, de asemenea, pentru inaugurarea va fi adusa sa concerteze o trupa surpriza, al carui nume nu a fost dezvaluit.
Focuri de artificii si concerte la Revelionul din Piata Constitutiei Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, mai ales ca focul de artificii va fi unul special.
In Tecuci a inceput un adevarat razboi intre o parte a presei locale si primarul orasului, Eduard Finkelstain. ... "Primarul, care este membru PD, a sustinut in Consiliul Local doua proiecte care au si fost votate prin care se limiteaza accesul presei la informatiile de interes public.
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
xxx Din avantajele alcoolului: ... Omul, scarbit, mai trage doua fumuri din Carpati si-si vede de treaba. ... Liniste, la care o voce de undeva din spate:
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
Primarul Radu Mazare a anuntat ca i-a dat in judecata pe Sulfina Barbu, ministrul Mediului, si pe Mihail Vornicov, secretar de stat in cadrul aceluiasi minister, in incercarea de a obtine avizul de mediu pentru construirea soselei de coasta.
Primarul general, Adriean Videanu, a pierdut sambata sustinerea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti dupa ce democratii au votat impotriva unui proiect de hotarare initiat de liberali.
google-analytics.com