Cautare

61447 de rezultate pentru "primarul din tuzla" (5.25 secunde)
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local.
Politistii constanteni au intrat aseara in alerta maxima, fiind anuntati ca persoane inarmate si periculoase vor sa-l impuste pe primarul din Cogealac, Cati Hristu (foto), chiar in sediul primariei.
Dar si probleme, pe care primarul Tudorel Calapod spera sa le rezolve daca nu imediat, in timp, cu rabdare, dar si sanctiuni, asa cum este cazul angajatilor institutiei pe care o reprezinta.
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Consilierul local PSD din comuna Dobrotesti, Ion Boruz, a incasat lunar, timp de doi ani, atat salariul de functionar public de la Primaria Amarastii de Sus, cat si indemnizatia de consilier local din comuna vecina.
Cu toate acestea, Primarul Oprescu isi justifica alegerea, explicand ca in acest fel numarul exproprierilor va fi minim si vor fi ocolite toate constructiile protejate sau monument istoric.
Sefia Directiei de urbanism a Primariei Craiova are un pretendent cert, Florin Giorgi, dar primarul Antonie Solomon a recunoscut ca se gandeste si la o "rezerva".
Primarul Sectorului 5 Bucuresti, PSD-istul Marian Vanghelie a declarat, ieri, ca primarul general, democratul Adriean Videanu este "nemernic, hot si magar" deoarece nu apara interesele bucurestenilor, nu ia masuri pentru salvarea parcului Bordei si pentru ca l-a dat afara din birou.
Juristii "exceptionali" ai Primariei Craiova si-au dat pe fata incompetenta, provocandu-i pe judecatori sa-l amendeze pe primarul Antonie Solomon.
Dupa ce a fost suspendat din functie in luna noiembrie printr-un ordin emis de prefectul Mihai Capra, primarul localitatii Namoloasa este nevoit sa traiasca acum cu ajutorul rudelor si al prietenilor.
Protagonisti au fost primarul Gelu Pantelimon si viceprimarul Adel Sava si un grup de cetateni.
Prefectura judetului Constanta se intalneste, in instanta, cu primarul din localitatea Nicolae Balcescu, Viorel Balan (foto). ... Reamintim ca primarul din Nicolae Balcescu este protagonistul unui incident rutier la inceputul acestui an, mai precis a fost surprins baut la volan.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat joi ca daca se va pune problema candidaturii sale la presedintie "peste luni de zile" va hotari la momentul respectiv ce decizie va lua.
Primarul care are doua tipuri de calitati: ... Primarul de tip superman, care sa iasa mereu pe geam cu mina intinsa sau primarul de tip elicopter care sa survoleze si sa supravegheze tot ce se intimpla, nu exista.
Ministrul Tineretului, Monica Ridzi, i-a asigurat pe ziaristii prezenti la ceremonia de instalare in functie ca a citit in prealabil protocolul de preluare a institutiei si nu semneaza "ca primarul", fiind completata de premierul Boc, care a apreciat ca sintagma ar trebui atacata pentru discriminare La finalul declaratiilor de presa sustinute dupa ceremonia de instalare in functia de ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi a semnat rapid protocolul de predare-primire a gestiunii, precizand insa ca a verificat in prealabil situatia si ca nu semneaza "ca primarul".
Membrii organizatiei locale a PD-L din comuna Mihail Kogalniceanu, formata din aproximativ 700 de membri, au trecut la PSD, a anuntat ieri prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu. "Decizia este in interesul locuitorilor din comuna si in folosul cetatenilor din judet.
La sedinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta cu directorii unitatilor de invatamant, au fost invitati si primarii care au fost implicati in pregatirea Olimpiadei Nationale de Matematica, care s-a desfasurat la liceul "Callatis", din Mangalia, pe 13 aprilie a.
Consilierii locali din Eforie s-au intrunit, ieri, in sedinta ordinara, unul din punctele aflate pe ordinea de zi vizand aprobarea proiectului de modernizare a marinei Belona.
"Profesionalismul" celor de la Metro se poate solda acum cu o executare silita din partea AVAS, care a promis ca va "apela la toate mijloacele legale pentru a-i sili sa se conformeze pe cei care nu vor sa plateasca de bunavoie".
google-analytics.com